Пичове откраднаха ми колата!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- lachezar.lozanov
- Потребител
-
Пичове откраднаха ми колата!!!
Тази нощ ми свиха колата на паркинга зад блока!!! Мъка
318 Д 2002 год. Ужас !!!!!

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
- lachezar.lozanov
- Потребител
-
alexsch написа:...надявам се имаш застраховка? (нали не е в Дженерали?)
Имам застрховка не е в Дженерали а в Интерамерикан
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Като чета на кои застрахователи крадат колите в последните години излиза, че в нашата "мила" държава единственото сигурно място за застраховане е в мутренските фирми
Съжалявам за това което ти се е случило, но пак добре че поне имаш застраховка, колега..остава шанса някога да си вземеш парите! Все пак дай повече данни за бимата..цвят, номер, отличителен белег ако има, както и твой тел. номер..ако някой я зърне да сигнализира, нали сме от една 'мафия' и трябва да се поддържаме 

- lachezar.lozanov
- Потребител
-
aleks_al написа:Като чета на кои застрахователи крадат колите в последните години излиза, че в нашата "мила" държава единственото сигурно място за застраховане е в мутренските фирмиСъжалявам за това което ти се е случило, но пак добре че поне имаш застраховка, колега..остава шанса някога да си вземеш парите! Все пак дай повече данни за бимата..цвят, номер, отличителен белег ако има, както и твой тел. номер..ако някой я зърне да сигнализира, нали сме от една 'мафия' и трябва да се поддържаме
Да явно наистина трябва в мутренските фирми да ходим иначе за мое голямо съжаление не я снимах с номер защото я имам горе долу от месец и половина иначе номера е СА6382МС, черна, след фейса ето две снимки.
.
Ми сори пич голама сладурана е била. Ама понеже гледам координати не си дал ако някой я види някъде из София как ще се свържем с теб ? Може би с пощенски гълъб или след ден два във форума.....
- lachezar.lozanov
- Потребител
-
Re: .
Dan40 написа:Ми сори пич голама сладурана е била. Ама понеже гледам координати не си дал ако някой я види някъде из София как ще се свържем с теб ? Може би с пощенски гълъб или след ден два във форума.....
Ми забравих ги то не ми е само това на главата иначе 0898633805 Лъчо. Благодаря на всички ви

- shaterhand
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 520 D
.
М/у другото да спомена, ако имаш някой силен човек в полицията задействай го. Знаем че по центъра има камери и ако е минала колата от там след като са я откраднали може да се види кой я кара и накъде е отишла. само идея де на един познат така му видяха колата как лети по паветата.
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2