ГОРИВО
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
ГОРИВО
Уважаеми Приятели ,
Бих искал да сложа тази дискусия относно впечатленията ни от различните видове гориво в България при различните бензиностанции.
Мисля , че би било полезно да изкажем мнение по въпроса за бензина и дизела разбира се . Мен лично ме интересува бензина - къде е най- добър , къде е менте и т.н.
На скоро бях пак в Германия с колата и сега като се върнах и отново започнах да зареждам в Б-я ( повечето пъти на ОМV ) веднага се почувства , че бензина ни тук е доста по -нискокачествен ( говоря за 95 ) .
Бих искал да сложа тази дискусия относно впечатленията ни от различните видове гориво в България при различните бензиностанции.
Мисля , че би било полезно да изкажем мнение по въпроса за бензина и дизела разбира се . Мен лично ме интересува бензина - къде е най- добър , къде е менте и т.н.
На скоро бях пак в Германия с колата и сега като се върнах и отново започнах да зареждам в Б-я ( повечето пъти на ОМV ) веднага се почувства , че бензина ни тук е доста по -нискокачествен ( говоря за 95 ) .
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
аз зареждам в ОМВ сега 95 заради промоцията с топките дори вече стегнах лятото на плажа с една волейболна
ина4е слагам от Лук ойл и м/у 2та бензина не виждам разлика, преди зареждах на Шел ,но съм мн разочарован от горивата им старото ми БМВ 318ка М40 с шелския бензин първо , че по-шумен беше мотора ,а и гореше повече с него пример зареждам за 10лв и минавам 40 км , а с 10лв лукойл минавах 50 км това говорй преди 2,5г цени на бензина 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
очаква се в края на 2009г. 1л дизел да струва 4 левчета, тогава вече положението става сериозно.
иначе съм за дизела на лукоил или ОМВ
иначе съм за дизела на лукоил или ОМВ
гориво
само Лукойл и двете коли и никакви ядове никога досега!
и картата с 5 ст./1л. отстъпка и това е положението, друг избор нямаме с тези цени на горивата. Миналата седмица пътувах до Гърция за сравнение там нафтата е 1,299 евро за 1 литър. 

- magiosnik^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d Avtomatik / Touring
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Последно зареждах на ОПЕТ на колелото на 4 км., май тръгна по-добре колата... иначе нафта ОМВ,
stay tuned

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
И аз зареждам на ОМВ, но слагам предимно 95 (отскоро) и няма разлика от супер100, с който карах до преди месец
Нафта само от Лукойл слагах преди като бях с дизел и бях доволен (дори по-доволен от АЛпин Дизел през зимата)

Нафта само от Лукойл слагах преди като бях с дизел и бях доволен (дори по-доволен от АЛпин Дизел през зимата)

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Аз съм от Пловдив. В началото зареждах ОМВ, но след като един приятел ми каза, че в дизела слагали много парафин( за пример ми даде как горивото на 2ри ссрещу 3ти януари тази година му замръзнало- ОМВ Алпайн Дизел е било) минах на Шел В-Поуер, но е пълен боклук. В момента зараждам на Еко Петролиум, не знам дали ги има в София, но съм горе долу доволен. Разхода спадна с 1-2 литъра спрямо Шел-а и ОМВ-то...До колкото знам, те внасят горивата от Гърция 

- niki76(bmw3)
- Потребител
-
Re: ГОРИВО
и аз зареждам вав ЛУКОИЛ исам много доволен
- mili4uk
- младши ентусиаст
-
- Кара: жена си да дрифти
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: харчи малко - върви на страх
Незнам... според мен си зависи изцяло от самата бензиностанция без значение дали е ОМВ, Шел, Лукоил и ли каквото и да е.
Зареждал съм на две различни ОМВ-та и разликата беше потресаваща !
Имам предвид че нафтата или бензина го преебават вътре в резервоарите на самата бензиностанция от недобросъвсетни притежатели и управители за някой лев повече ! Иначе на всички им карат от едно и също място.. така че теоритично би трябвало да се различават само по добавките в тях !
Контрол над горивата е ясно че няма в БГ ... така че където и каквото и да зареждате.... само късмет ви е нужен !
Зареждал съм на две различни ОМВ-та и разликата беше потресаваща !
Имам предвид че нафтата или бензина го преебават вътре в резервоарите на самата бензиностанция от недобросъвсетни притежатели и управители за някой лев повече ! Иначе на всички им карат от едно и също място.. така че теоритично би трябвало да се различават само по добавките в тях !
Контрол над горивата е ясно че няма в БГ ... така че където и каквото и да зареждате.... само късмет ви е нужен !
Beat the Devil
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2