330ци от Бостон, САЩ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bmw_bulgar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ВАЗ 2105
- Мечтае да кара: Ferrari F40 LM
330ци от Бостон, САЩ
Ето ви малко снимки на колата ми с новите джанти и гуми. Купих 255/40/17 Гуд Ир Игъл Ф1 ГС-Д3 на 6.5 килограмови джанти Д-Форс (много популярни тук за употреба на пистата)... Както виждате от снимките ве4е ги испплзвах на авто крос и е перфектен хендлинга.
Ето и една снимка на интериора с новите 4ерни панели и М3 скоростен лост (коите свети на тумно).

Ето и една снимка на интериора с новите 4ерни панели и М3 скоростен лост (коите свети на тумно).

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
тия гуми са мноо добри ...
аз търсих такива ама ненамерих та са съм с yokoham-и
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- bmw_bulgar
- кандидат ентусиаст
-
Sharo написа:тия гуми са мноо добри ...
и ас имах yokoham-и преди тези. Бяха yokoham AVS ES100 225/45/18... но не могат да се сравнят с Фуд Ир-а

- mili4uk
- младши ентусиаст
-
- Кара: жена си да дрифти
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: харчи малко - върви на страх
Колега... и аз купих такива гуми но 215/45/17
да ти кажа .. грам не съм доволен от тях !
Ще започна с това че са шумни гуми... заради шаката, по-твърди са и съответно на по-студен асфалт не държат както трябва.
Но все пак си е GY F1 и има пък и доста положителни качества
Иначе колата е страшна, джантата също
завиждам ти благородно
Ще започна с това че са шумни гуми... заради шаката, по-твърди са и съответно на по-студен асфалт не държат както трябва.

завиждам ти благородно

Beat the Devil
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
- Sharo
- старши ентусиаст
-
mili4uk написа:Колега... и аз купих такива гуми но 215/45/17
завиждам ти благородно
ти явно си взел някви с много висок скоростен индекс .. аз бях с некви 300+ и загряваха мноо друдно ...
Ф1-то ми беше до 240 или нещот такова .. и в града бяха номер едно и при дрифт много добре се контролираха ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Scouser
- младши ентусиаст
-
ZHP? От вътре не изглежда да е, обаче имаш м-тек брони. Иначе браво за бръмбата, много добре изглежда.
- bmw_bulgar
- кандидат ентусиаст
-
mili4uk написа:Колега... и аз купих такива гуми но 215/45/17
завиждам ти благородно
Не знам 4овек, на мене ми харесват. Ама на мене не ми пука колко с шумни, мойта кола така и ина4е не е тиха. И така е по твърди са ама ас си имам зимни за студените сезони. Сега ве4е в пролетно време с супер.

- mili4uk
- младши ентусиаст
-
- Кара: жена си да дрифти
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: харчи малко - върви на страх
Sharo написа:mili4uk написа:Колега... и аз купих такива гуми но 215/45/17
завиждам ти благородно
ти явно си взел някви с много висок скоростен индекс .. аз бях с некви 300+ и загряваха мноо друдно ...
Ф1-то ми беше до 240 или нещот такова .. и в града бяха номер едно и при дрифт много добре се контролираха ...
Да ти кажа... изобщо не съм гледал скоростния индекс..

Не ми е минавало даже през главата че може да има значение това

Но вече съм ги взел... хубави лоши... този сезон със сигурност ще откарам с тях... а ако другия дай-боже съм още по-добре финансово ще ги продам и ще си взема нови

Beat the Devil
- bmw_bulgar
- кандидат ентусиаст
-
Scouser написа:ZHP? От вътре не изглежда да е, обаче имаш м-тек брони. Иначе браво за бръмбата, много добре изглежда.
Не е ZHP, само прели4а. Но ако го срувниш е по добре от ZHP. Имам Динан 4ип, ди ан вузду6на кутия, динан Аспух, "Меиле" предни носа4и (по добри от на ZHP), Bilstein PSS "Coilovers", джантите и гумите. Ина4е да М-теха е добавен отделно. [/img]
няколко екстри които ZHP има а мойта няма с:
спортни седалки
заден М3 споилер
Алкантара Кормило
Шопт Шифтер
по дебели "Sway Bars" (не знам името на БГ)
и калко по разли4ен деиференциал.
в този лист най голямата разлика идва от "Sway Bars",
ас това лято 6те си купя о6те по дебели и от на ZHP... така 4е абсолятно плоско да минава в завоитя.

- bmw_bulgar
- кандидат ентусиаст
-
bmw_bulgar написа:Scouser написа:ZHP? От вътре не изглежда да е, обаче имаш м-тек брони. Иначе браво за бръмбата, много добре изглежда.
Не е ZHP, само прели4а. Но ако го срувниш е по добре от ZHP. Имам Динан 4ип, динан вуздушна кутия, динан Аспух, "Меиле" предни носа4и (по добри от на ZHP), Bilstein PSS "Coilovers", джантите и гумите. Ина4е да М-теха е добавен отделно. [/img]
спортни седалки
заден М3 споилер
Алкантара Кормило
Шопт Шифтер
ас това лято ще си купя още по дебели и от на ZHP... така 4е абсолятно плоско да минава в завойте.

- Sharo
- старши ентусиаст
-
я раздуй за тия щанги 

- Scouser
- младши ентусиаст
-
bmw_bulgar написа:Scouser написа:ZHP? От вътре не изглежда да е, обаче имаш м-тек брони. Иначе браво за бръмбата, много добре изглежда.
Не е ZHP, само прели4а. Но ако го срувниш е по добре от ZHP. Имам Динан 4ип, ди ан вузду6на кутия, динан Аспух, "Меиле" предни носа4и (по добри от на ZHP), Bilstein PSS "Coilovers", джантите и гумите. Ина4е да М-теха е добавен отделно. [/img]
спортни седалки
заден М3 споилер
Алкантара Кормило
Шопт Шифтер
ас това лято 6те си купя о6те по дебели и от на ZHP... така 4е абсолятно плоско да минава в завоитя.
Радват ли те PSSките? Аз трябва да права нещо по въпроса и още се чудя. За Sway Bars съм чувал хубави неща за Eibach. Бравос за ентусязъма, ама не ми се и мисли колко $$$ са заминали че и аз съм в същия сериален филм.
- bmw_bulgar
- кандидат ентусиаст
-
еми да парите с много, но както за вси4ко друго хубаво нещп си има съответна цена. You get what you pay for, както биха казали американците.
PSS-ките с супер. Има и по твърди coilovers ама ако няма да караш колата на писта няма смисал от по твурди. Също така ако не мислиш да нагласяш висо4ината на колата ти, по добре си купи армортизиори и прожини от делно, няма смисал да си хвърляш парите за да имаш вазможност на пове4е настроики къто няма никога да ги исползваш. Ас имам coilovers защото исках да е много ниска колата, а и за да мога да настроя ако се наложи да я вдигна (примерно през зимата).
Eibach е добра щанга, ама Hotchkis правят по добри. Ще ти дам пример. Предната ОЕМ щанга е 23.5 мм дебела, Еibach е 27 мм дебела, а Hotchkis е 30.2 мм дебела. Колкото по дебела толкова по стегнато ще влиза в забоите. Hotchkis както и другите after market щанги идва с 2 или 3 дупки за разли4ни настроики.
PSS-ките с супер. Има и по твърди coilovers ама ако няма да караш колата на писта няма смисал от по твурди. Също така ако не мислиш да нагласяш висо4ината на колата ти, по добре си купи армортизиори и прожини от делно, няма смисал да си хвърляш парите за да имаш вазможност на пове4е настроики къто няма никога да ги исползваш. Ас имам coilovers защото исках да е много ниска колата, а и за да мога да настроя ако се наложи да я вдигна (примерно през зимата).
Eibach е добра щанга, ама Hotchkis правят по добри. Ще ти дам пример. Предната ОЕМ щанга е 23.5 мм дебела, Еibach е 27 мм дебела, а Hotchkis е 30.2 мм дебела. Колкото по дебела толкова по стегнато ще влиза в забоите. Hotchkis както и другите after market щанги идва с 2 или 3 дупки за разли4ни настроики.

- bmw_bulgar
- кандидат ентусиаст
-
и междо другото на ZHP щангата е 24 мм така 4е можеш да си преставиш каква ще е разликата къто зема 30.2 мм

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2