Проблем с ключа
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Проблем с ключа
Такам вчера се прибрах от работа, заключих си колата с ключа, всичко заспа... на следващия ден реших да взема другия ключ и да джиткам с него. Да, ама не, не можах да си отключа с него... цъкам бутончето... нищо, лампичката свети, батерия има... преди месец бачкаше на 6+ Напсувах го
и си отключих с другия ключ. Понеже съм достатъчно интелигентен
си помислих, абе да не би ключа да трябва да се инициализира по някакъв начин? Дали това е причината? Ако да, как аджеба да я направя тази магия? Искам да отбележа, че ключа ми е от старите, не от ромбовидните. ХЕЕЛП, че много се дразня 

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
Ами предполагам, че 30см е доста близко разстояние
пробвах даже като се качих вътре в колата. Сигурен съм, че проблема не е в батерията, защото е сменях скоро и на двата ключа. Ходих специално в Камор да ми инициализират и двата ключа защото не работеха и приемчика влезна в колата, даде на контакт направи някакви магии каза някакви заклинания и в следващия момент ключовете си бяха слънце
От тогава втория ключ не съм го ползвал... до тази сутрин.

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
Щастливец !
Надявам се някой да внесе яснота по въпроса... общо взето не е голяма болежка... ама е кофти

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
Проблема е решен !!! УРА, да живее Гугъл, баси пича, всичко знае
Направих инициализация и на двата ключа наново. Сега и двата си работят перфектно. Ах как се кефя
Колегата slitter, ако не знаеш как се инициализира, прочети ТУК

- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
Wolfen написа:Проблема е решен !!! УРА, да живее Гугъл, баси пича, всичко знаеНаправих инициализация и на двата ключа наново. Сега и двата си работят перфектно. Ах как се кефя
![]()
Много се радвам, че си успял да се справиш с проблема.
Имам една молба, тъй като не всички разбират английски, ако ти остане време моля те преведи го на български за да е по полезно на всички.
Поздрави
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
Колега, направих превод на написаното в линка на български и го добавих в поста си в раздел DIY
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 898#967898

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 898#967898

A някой знае ли някакъв метод да се оправят гумените бутони на ключа? Имам предвид могат ли да се сменят, щото на единия ми ключ бутоните са вдлъбнати и почти не работят. Колата е карана от неква мацка и с маникюра ги е направила на домашна Юфка. Или майката му е само нов комплект от камор - 300 лв. ???
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Бате тия дни трудно някой ще ти отговори, всичко живо е на събора!
Аз за съжаление не знам дали може да се сменят само копчетата, но в секцията "Продава" имаше няколко обяви за сгъваеми ключове на доста добра цена. Ако искаш можеш да си вземеш един такъв ключ и да ти прехвърлят чипа от стария ключ на сгъваемия и си готов, при всички случаи ще е доста по-евтино от нов комплект. 

Иска ми се отноово да се върнем на тази тема. Имам и конкретен въпрос. Можели да се купи от БГ кутийка с ненарязан ключ нова и просто да се монтират карантийте от стария вътре. Доста се порових и установих, че в ebay го има тоя вариант. Въпросът е дали на нашия пазар може човек да се сдобие с такова? Естествено не от Камор Ауто за 300лв.
slitter написа:Иска ми се отноово да се върнем на тази тема. Имам и конкретен въпрос. Можели да се купи от БГ кутийка с ненарязан ключ нова и просто да се монтират карантийте от стария вътре. Доста се порових и установих, че в ebay го има тоя вариант. Въпросът е дали на нашия пазар може човек да се сдобие с такова? Естествено не от Камор Ауто за 300лв.
Отиваш на бул Дондуков преди моста Чавдар до банка ДСК има едно ключарско ателие до колкото знам там продават такива кутийки
СЛЕД ПРАЗНИЦИТЕ МОГА ДА ПРОВЕРЯ И ДА ВИ КАЖА.
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2