Смяна на табло ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на табло ?
Здравейте колеги !
Скоро станах собственник на едно не лошо Е46-1999-320д -136к.с.седан ,но за съжаление с разбито табло , нито нулирането на километража работи , нитo свериаването на часовника.Прочетох форумите тук но всички опити да получа резултат бяха напразни.
въпросът ми е , дали може да се смени арматурното табло с такова от подобен модел втора употреба ?
Благодаря ви !

Скоро станах собственник на едно не лошо Е46-1999-320д -136к.с.седан ,но за съжаление с разбито табло , нито нулирането на километража работи , нитo свериаването на часовника.Прочетох форумите тук но всички опити да получа резултат бяха напразни.
въпросът ми е , дали може да се смени арматурното табло с такова от подобен модел втора употреба ?
Благодаря ви !

BMW RULEZz ,ама и AUDI става но CORSeto е най-великото коле ...Оле !
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...доколкото знам таблото трябва да се програмира специално за твоята кола. виж е Е39 май някой беше писал по въпроса
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
В смисъл искаш да смениш само километража ако те разбирам правилно, става но майче ще ти илезе някаква точка до километрите, защото таблото няма да е с данните на твоята кола (ако не греша аз нещо де).
Да благодаря за поправката , става дума само за километража.
Обадих се в Дару Кар и ми казаха ,че таблото е 699.80 лв
А мен ме хванаха нервите и днес го разглобих на съставните му части , и си го оправих , някой много неграмотно беше бърникал по него , даже бяха сложили парченце картон за да закрият светещата лампа на айрбега. Дори си оправих проблема с пикселите просто на бяха хванати добре клипчетата на дисплея.
В момента съм в Солун и отидох в представителството на БМВ тук. Казаха ми че не може да се сложи стар километраж от друга кола, само нов който да се препрограмира.
Проблема го отсраних но все пак ми е интересно дали нашего брата не му е намерил цаката и на препрограмирането ????

Обадих се в Дару Кар и ми казаха ,че таблото е 699.80 лв
А мен ме хванаха нервите и днес го разглобих на съставните му части , и си го оправих , някой много неграмотно беше бърникал по него , даже бяха сложили парченце картон за да закрият светещата лампа на айрбега. Дори си оправих проблема с пикселите просто на бяха хванати добре клипчетата на дисплея.
В момента съм в Солун и отидох в представителството на БМВ тук. Казаха ми че не може да се сложи стар километраж от друга кола, само нов който да се препрограмира.
Проблема го отсраних но все пак ми е интересно дали нашего брата не му е намерил цаката и на препрограмирането ????

BMW RULEZz ,ама и AUDI става но CORSeto е най-великото коле ...Оле !
- alexsch
- ентусиаст
-
а стар километраж от друга кола не може ли да се препрограмира за твоята? не мога да повярвам, че тия части са еднодневки- програмират се веднъж и край! повече на друга кола не стават!
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
чувал съм, че може, но не в официалните сервизи... трябва да се води при хора, които превъртат километражите, ама да са специалисти!
let the BMW be with you
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Абе по-добре не се набутвай колега.Като сбъркат нещо и става един филм. Вземи си едно ново табло, ако все още има проблем с това.Те таблата май са си най-слабата част на нашите БиЕмДабълюта
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- alexsch
- ентусиаст
-
и не само на тях- преди имах ауди- таблото поне 4 пъти го поправяхме! как беше направено незнам, ама все се пукаха писти по него! сега гледам в продава има една оферта за рингове, ама като си помисля, зарад едната хубавиня в къв филм може да влезна.... 

- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
не мисля, че ще се набута... тъкмо обратното ще мине на половин цена, просто преди да си купи табло трябва да поразпита, къде предлагат услугата прекодиране. То не е голяма философия- просто е необходим правилния софтуеър и човек с опит!
let the BMW be with you
- alexsch
- ентусиаст
-
11 мнения
• Страница 1 от 1