Малко въпросчета
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
Малко въпросчета
Здравейте колеги,
имам няколко въпросчета относно е46 99' 320i.
1. Как да разбера дали имам заводска аларма?
2. Имам една врътка на централната духалка на таблото със сини и червени точки(топло-студено). За какво са я сложили?
3. Как точно работи сензора за дъжд? На коя позиция трябва да е мръднато лостчето или врътката на лостчето?
4. Радиото с код ли е? При евентуална смяна със СД колко ще ме обръснат за код? Ел.инсталацията на касетката и сц-то еднаква ли е?
5. Къде да си изправя лята джанта? (Снощи сложих летните гуми днес вали сняг - е..си времето).
6. Някой да е пазарувал скоро предни амартесьори - цена?
7. На борда трябва ли да отчита отворен преден капак или ми е счупен бутона?
Поздрави на всички
2. Имам една врътка на централната духалка на таблото със сини и червени точки(топло-студено). За какво са я сложили?
3. Как точно работи сензора за дъжд? На коя позиция трябва да е мръднато лостчето или врътката на лостчето?
4. Радиото с код ли е? При евентуална смяна със СД колко ще ме обръснат за код? Ел.инсталацията на касетката и сц-то еднаква ли е?
5. Къде да си изправя лята джанта? (Снощи сложих летните гуми днес вали сняг - е..си времето).
Поздрави на всички
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: Малко въпросчета
motor написа:Здравейте колеги,
Поздрави на всички
1 Закклюваш като оставиш прозореца отворен изчакваш малко и ракомахаш вътре ако свирне имаш...
2 за да си пускаш да ти духа топло или студено
3 на 1ва
4 трябва кода да ти е записан в книжката на колата
5 мойте ги оправям в ауто груп
6
7при мене мига цифрата на коя скорост съм като е отворен
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
2. тази врътка управлява въздуха само от централната конзола на парното - независимо от климатроника
3. за да го активираш трябва да го мръднеш или да пуснеш чистачките от лостчето
4.СД-то не е с код, не съм сигурен за всички модели. Инсталацията е еднаква за сд и касетофон
6.Не отчита отворен преден капак
3. за да го активираш трябва да го мръднеш или да пуснеш чистачките от лостчето
4.СД-то не е с код, не съм сигурен за всички модели. Инсталацията е еднаква за сд и касетофон
6.Не отчита отворен преден капак
- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
за алармата минимум една минута стой вътре,и махай с ръце,ама най-добре отвори онази пирамидка на тавана и виж дали има кабели.под огледалото има една червена лампа.или пък я заключи с алармата и отвори с ключа,почва да пищи.за тоя датчик...разбрах му смисъла ама нещо не ми харесва как работи така че най-добре си настройваш сам колко да въртят.за капак мисля че не отчитя,само за светлини и врати което си е е доста добра екстра.
6 мнения
• Страница 1 от 1