Съвет коя от двете да е
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Съвет коя от двете да е
Здравейте,коя да избера 318ci или 320d и двете са след фейслифта 2001-2002г автоматици .Изчетох много теми по въпроса,някой казват,че бензин и автоматик са 2 взаимно изключващи се неща,други пък,че дизелът се троши много и поддръжката му е в пъти по-скъпа от бензина.Аз и имам симпатия към 318ката,защото е по-спортна,иначе ако е 320 ще компенсирам с повече екстри.И съм много объркан.На мен ми трябва главно в града да си я карам и неделя ще я ръчкам по магистралата
.Внос от Германия ще е .За пръв път ще си взимам БМВ и ми трябва експертно мнение,че аз много не разбирам
.

В 318-ската няма нищо спортно освен ако не е с м-пакет и тн или с други думи освен на единственото "спортно" в една 318-ка може да е външния вид. 320д 150 коня просто ще си я хапне тая 318ска за закуска. Тея 150 коня дърпат много добре, а мотора е по-добрия и не се чупи колкото се чупи другия. За автоматик аз последно време съм твърдо за.. просто в София ако ще я караш няма абсолютно никакъв смисъл да е ръчка... правиш си кефа с ръчката 5 минути и след това като идиот първа-втора-нулева-първа-нулева-първа и тн. А и казваш, че 320ската има повече екстри тогава не знам какво се чудиш.. Не е важно само външно да е хубава ми и като седнеш да ти е готино, а не да е постна постна и да няма нищо вътре. Айде успех дано случиш и да се похвалиш после 

Дизела по-върви обаче бензинката е купе>по-красиво
Сложно е да ти се даде съвет щото сравняваш два рзличи двигателя на 2 различни купета
318ci
[url=http://www.avtoportal.ru/models/modif1860_BMW_320d_compact__ _.html]320d[/url]
второто е за компакт ама не намерих за седан
Сложно е да ти се даде съвет щото сравняваш два рзличи двигателя на 2 различни купета
318ci
[url=http://www.avtoportal.ru/models/modif1860_BMW_320d_compact__ _.html]320d[/url]
второто е за компакт ама не намерих за седан
Последна промяна BMDrago на 06 Мар 2008, 15:33, променена общо 1 път
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M

Ако е така - не мисля че ще е по-красива от фейс-лифт седан

Иначе 143 к.с. на 318ката си дърпат доста доволно, така че няма големи динамични приемущества за 320д

Все пак колега ти си решаваш , но основното е взимай по-читавото

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Jenerala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 525d AT
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3