Xenon за е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Xenon за е46
Зна4и имам следниа проблем , сложих си от тия про4ути китайски ксенони, и си сложих H1 поради това 4е така ми казаха , а сега маистора ми казва 4е за моита кола е трябвало да бъде H7
Ta последно H1 или H7 е за е46 лимозина 2002 година ?
Ta последно H1 или H7 е за е46 лимозина 2002 година ?
- DiSmiSSaL
- кандидат ентусиаст
-
Хора,недейте да си вземате от тез китайски боклуци...аз нямам нищо лично срещу тях,но инвестицията не е особено рационална.Без да коментирам качеството им,само ще отбележа,че живота им е 2-3пъти по-кратък от този на оригиналния комплект.Така че по-ниската му цена не оправдава покупката на китайското изделие...
П.С. + това не е особено разумно да подпомагаме Китайската индустрия,че както е взела да се разраства ще стане страшно,пък и са жълтите братя са много
П.С. + това не е особено разумно да подпомагаме Китайската индустрия,че както е взела да се разраства ще стане страшно,пък и са жълтите братя са много

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Добре че навреме се отказах от тия боклуци
Просто не познавам човек с такъв , който да няма някакъв проблем (на всякакви коли).
Да не говорим каква цигания е ксенон на обикновен фар без лупа
Или инвестирайте в цялостна система фарове + ксенон БМВ , или си сложете някои прилични крушки на обикновените фарове

Да не говорим каква цигания е ксенон на обикновен фар без лупа

Или инвестирайте в цялостна система фарове + ксенон БМВ , или си сложете някои прилични крушки на обикновените фарове

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
И моя е китаиче .. и нямам проблеми за сега H7 ми е и на мен ... и за мен е удоволствие да карам с него ;]

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
slitter написа:и аз съм не с китайски, а с коейски и сум много доволен... вече 5 месеца нема грижи, а осветяването е уникално, то е удоволствие да караш нощно време с тези фарове...
и аз заложих на корееца, свети поне 3 пъти по-добре от халогенката

- bafi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d / e46, вече не...
- Мечтае да кара: BMW 5
За да не отварям нова тема, искам да попитам, който е слагал H7 на е46 /без лупа/ - как се преправя фасунгата и има ли вариант plug-&-play ???
Днес взех, но няма как да сложа крушката в оригиналната фасунга....
Моля, някой ако е монтирал да каже.
Днес взех, но няма как да сложа крушката в оригиналната фасунга....
Моля, някой ако е монтирал да каже.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
че то като няма лупа светлината няма да е концентрирана и ще е кофти ми се струва
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2