Съединител!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d и Е36 318is for fun
- Мечтае да кара: BMW E46 M3 Evolution или Е36 Evo
Съединител!
Здравеи те!
Неможах да намеря нищо по въпроса във форума по моя въпрос и съжалявам ако не съм догледал!Та въпроса ми е съединитела автоматичен ли е или механичен?Дали е самонатягащ когато посвърши или не?Зашото моят отделя високо!Ако е свурщил някой имали представа колко струва нов и сложно ли е да се смени?
Неможах да намеря нищо по въпроса във форума по моя въпрос и съжалявам ако не съм догледал!Та въпроса ми е съединитела автоматичен ли е или механичен?Дали е самонатягащ когато посвърши или не?Зашото моят отделя високо!Ако е свурщил някой имали представа колко струва нов и сложно ли е да се смени?
- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d и Е36 318is for fun
- Мечтае да кара: BMW E46 M3 Evolution или Е36 Evo
Е сега да се връщам в 1-ви клас!От скоро имам немска кола и незнам доста неща!На ситроен примерно е механичен и на по-вечето френски кошници!!!
- plamenig
- Потребител
-
- Кара: 325i a вече и 320 DA
Колегата KASABOV ти каза,нов струва 300 евро комплекта.А относно това дали е трудно или не,ако си имаш идея за кво иде реч и имаш условия и инструмент и то подходящ не е голям зор.Аз моят го смених миналото лято на полеви условия меко казано но ти гарантирам че ако си подготвен добре става за 4 или 5 часа работа
5 мнения
• Страница 1 от 1