Смяна на оригинални фарове на Е46 след фейса
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
Смяна на оригинални фарове на Е46 след фейса
Здравейте колеги. Върти ми се тази идея да взема и да си сменя оригинални фарове с такива на марката DEPO http://www.depo.com.tw/asp/pdf/P_BM_3%2 ... 204D_1.pdf
Става въпрос за тези които са с лупи и ксенон 3 SERIES E46 4D '01-'03
444-1136PXNDHM1
D2S/H7/W5W W/S BALLAST
BLACK
CELL RIM+HID,
как мислите, дали ще има някакъв проблем с тях? Имате ли някакви впечатления от тази марка, и ако знаете къде може да се намерят тук в БГ. Благодаря предварително.
П.П.
Извинявам се за многото въпроси, но от една седмица съм собственик на BMW и това ми е първия контакт с тази марка.[/url]
Става въпрос за тези които са с лупи и ксенон 3 SERIES E46 4D '01-'03
444-1136PXNDHM1
D2S/H7/W5W W/S BALLAST
BLACK
CELL RIM+HID,
как мислите, дали ще има някакъв проблем с тях? Имате ли някакви впечатления от тази марка, и ако знаете къде може да се намерят тук в БГ. Благодаря предварително.
П.П.
Извинявам се за многото въпроси, но от една седмица съм собственик на BMW и това ми е първия контакт с тази марка.[/url]
ей кога успя да ги намериш и тез фарове,и що искаш да ги сменяш твоите нищо им няма
има един интернет магазин в който има на тази макра доста работи,ама още не съм се наканил да си купя нещо и да проверя дали са коректни. www.drive.bg има доста работи на тази фирма,на снимка изглеждат добре.

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
ИнтерКар3000 имат всичко на ДЕПО , марката е тайванска и се слави с ниски цени и ниско качество
Слагал съм преди на няколко коли и нещата са 50 на 50 - или свети добре и няма проблеми, или свети ужасно събрано и няма настройване .

- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530D xDrive
Сладур1 написа:ей кога успя да ги намериш и тез фарове,и що искаш да ги сменяш твоите нищо им нямаима един интернет магазин в който има на тази макра доста работи,ама още не съм се наканил да си купя нещо и да проверя дали са коректни. www.drive.bg има доста работи на тази фирма,на снимка изглеждат добре.

- klita
- кандидат ентусиаст
-
Сладур1 написа:ей кога успя да ги намериш и тез фарове,и що искаш да ги сменяш твоите нищо им нямаима един интернет магазин в който има на тази макра доста работи,ама още не съм се наканил да си купя нещо и да проверя дали са коректни. www.drive.bg има доста работи на тази фирма,на снимка изглеждат добре.
Абе аз тях ги бях намерил преди да намеря колата

Моите наистина ми харесват, ама питам за да разбера ако реша да слагам такива с лупи и ксенон дали тези са подходящи.
ксенон въобще не се мъчи да слагаш,разглеждах доста теми тука и само ме отказаха,или трябва да е оригинал(към 2000 лв) или не си прави труда с другите.виж за тези с лупа дето са,по-принцип мисля че са само за ксенон,ама съм виждал и в други сайтове да ги предлагат,пак не пише че са ксенон.ако има такива с лупа са готини,ама за ксенон...мен ако питаш...klita написа:Сладур1 написа:ей кога успя да ги намериш и тез фарове,и що искаш да ги сменяш твоите нищо им нямаима един интернет магазин в който има на тази макра доста работи,ама още не съм се наканил да си купя нещо и да проверя дали са коректни. www.drive.bg има доста работи на тази фирма,на снимка изглеждат добре.
Абе аз тях ги бях намерил преди да намеря колата![]()
Моите наистина ми харесват, ама питам за да разбера ако реша да слагам такива с лупи и ксенон дали тези са подходящи.
френски сайт,има опция за английски език,доколкото гледах има доста хубави работи и оригинални,пример стопове за 460 евроCiki написа:Сладур1 написа:ей кога успя да ги намериш и тез фарове,и що искаш да ги сменяш твоите нищо им нямаима един интернет магазин в който има на тази макра доста работи,ама още не съм се наканил да си купя нещо и да проверя дали са коректни. www.drive.bg има доста работи на тази фирма,на снимка изглеждат добре.
Дай други сайтове подобни ако знаеш

клита ето ги за моето http://www.power-tuning.fr/en/shop/bmw_ ... 32345.html ама за твоето не намерих засега....пак ще потърся...
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
V-max написа:ИнтерКар3000 имат всичко на ДЕПО , марката е тайванска и се слави с ниски цени и ниско качество![]()
Слагал съм преди на няколко коли и нещата са 50 на 50 - или свети добре и няма проблеми, или свети ужасно събрано и няма настройване .

Чисти боклуци са си откровенно казано, въпреки че пишеше добри неща в е46fanatics за тях

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- klita
- кандидат ентусиаст
-
© написа:твоите може и да са ДЕПО, но са доработвани в САЩ или някъде другаде. Мисля, че ДЕПО не произвеждат с ксенон и ейнджъл айс ССФЛ. Така че и твоите нямат много общо с посочената марка
Незнам за колегата Пепинко с какви е, но тези за които питам и за които съм дал линка, са от официалната страница на DEPO, и предполагам,че щом ги има там значи те си ги правят.
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3