ГАЗ-АНАЛИЗАТОР ЗА КАТАЛИЗАТОР-ДИЗЕЛ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
ГАЗ-АНАЛИЗАТОР ЗА КАТАЛИЗАТОР-ДИЗЕЛ
Прочетох доста противоречиви мнения за катализатора на 320д. Та в крайна сметка някой знае ли къде има газ-анализатор, за проверка на катализатора на дизелите? Мисля, че е важно да се знае дали е запушен, преди да се започнат безмислени процедури.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
kasabov написа:наистина ли е гаранция при условие, че не светва лампата за влошаване на газовете? И запушен катализатор едно и също ли е като неефективен?
каква е тази лампа

sashko*** написа:Да прави сте , днес махнах катализаторите ( колата тръгна определено по-добре ) моята количка е 2000г. 174 000 км (поне така пише )БЯХА ЗАПУШЕНИ !!! Сега хвърчи направо не мога повярвам че е същата кола
Махайте смело ! Звукат не се промени , малко по-силно се чува турбото
това е от мен Успех
не смърди ли яко колицата сега?

- valery
- кандидат ентусиаст
-
Мен ме интересува дали пада значително разхода, след като се махне катализатора. Щото мойта дърпа повечко нафта, а и пиши къде си ги махнал колега, та като стигна до там да знам къде да отида.
- ауспуси Лазаров
- кандидат ентусиаст
-
Колега, като всеки един вид филтър и катализатора има определен живот (130 хил. - 150 хил. км.). Катализатора е един вид консуматив. При отстраняването на катализатора триябва да се намери точно същият аналогов заместител ( катализаторно гърне), със същите параметри, като ( съпротивление, обем, брой камери и т.н.) ако искаме автомобила да е ОК. 

13 мнения
• Страница 1 от 1