Предна Броня M-ка?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Blue2
- Потребител
-
- Кара: BMW i3s / BMW e46 320i
- Мечтае да кара: BMW M4
Предна Броня M-ка?
Тамън и аз да вляза в клуба.. с един кофти въпрос..
От миналата седмица съм с една е46-ца 320i с M-пакет... За една седмица..докато и свикна Аз не можах да я ударя... пък и що годе млад шофьор.
Събуждам се днес..и гледам на паркинга..предната броня счупена.. и обелена на няколко места.. дори една бележка с "Съжалявам" нямаше.
Та въпроса ми е... Къде мога да си намеря нова М-ка предна броня и евентуално, колко ще струва..
Благодаря.
От миналата седмица съм с една е46-ца 320i с M-пакет... За една седмица..докато и свикна Аз не можах да я ударя... пък и що годе млад шофьор.
Събуждам се днес..и гледам на паркинга..предната броня счупена.. и обелена на няколко места.. дори една бележка с "Съжалявам" нямаше.
Та въпроса ми е... Къде мога да си намеря нова М-ка предна броня и евентуално, колко ще струва..
Благодаря.
Колега ако няма6 каско 6те бере6 мн грижи! Единия ти вариант е да отиде6 на ул. Константин Вели4ков - по то4но в продължението й към бул. България- то4но на около 100 метра преди булеварда има малко магазин4е за 4асти. Там може6 да си купи6 нова и 6те ти струва 750 лв без халогените които са о6те една торба с пари което е най-ло6ата възможна оферта! Другия вариант който ти препоръ4вам е да обиколи6 по моргите където макар и да се намират рядко са по около 450 -500 лв с халогените.
bm3w написа:Колега ако няма6 каско 6те бере6 мн грижи! Единия ти вариант е да отиде6 на ул. Константин Вели4ков - по то4но в продължението й към бул. България- то4но на около 100 метра преди булеварда има малко магазин4е за 4асти. Там може6 да си купи6 нова и 6те ти струва 750 лв без халогените които са о6те една торба с пари което е най-ло6ата възможна оферта! Другия вариант който ти препоръ4вам е да обиколи6 по моргите където макар и да се намират рядко са по около 450 -500 лв с халогените.
Лошото е, че БМВ-тата в 90% от случайте се удрят отпред, не отзад

Re: Предна Броня M-ка?
Blue2 написа:Тамън и аз да вляза в клуба.. с един кофти въпрос..
Благодаря.

колега сори за офф-а
ма каде живееш ти че бележка Съжелявам чак да искаш
absix написа:bm3w написа:Колега ако няма6 каско 6те бере6 мн грижи! Единия ти вариант е да отиде6 на ул. Константин Вели4ков - по то4но в продължението й към бул. България- то4но на около 100 метра преди булеварда има малко магазин4е за 4асти. Там може6 да си купи6 нова и 6те ти струва 750 лв без халогените които са о6те една торба с пари което е най-ло6ата възможна оферта! Другия вариант който ти препоръ4вам е да обиколи6 по моргите където макар и да се намират рядко са по около 450 -500 лв с халогените.
Лошото е, че БМВ-тата в 90% от случайте се удрят отпред, не отзад
в грешка си 90% се удрят отзад
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ай не се карайте странично най-много се удрят

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Обиколете ВСИЧКИ морги в България и си направете една статистика от къде се удрят. А, за М-броня... надявайте се, щото знам хора тук дет са търсили месеци без успех... не щото няма ударени М-пакет коли, а щото са на парчета.
Човек да не напише един ред ебаси, удрят се отгоре, айде палете и двамата (без Шаро) ...
Човек да не напише един ред ебаси, удрят се отгоре, айде палете и двамата (без Шаро) ...

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2