регулиране на фаровете
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- cfk
- младши ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI 3.0d; E46 LCI 330i
- Мечтае да кара: BMW
регулиране на фаровете
Здравейте,колеги, искам да си регулирам фаровете, но не знам от къде. Не питам за копчето, което се намира вътре на таблото, вдигнал съм ги от там на маскимум късите и пак светят ниско. Интересува ме дали мога от самите фарове да направя настройка на височината им. Благодаря!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
принципно може ... има едни врътки по самите фарове ... ама по добре ходи някой да ти го направи за 5 лв, че аз така се тествах уй на станата в гаража ама са фаровете са като кривогледо магаре ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- just_bmw_coupe
- Потребител
-
дам Sharo е прав не си струва да ги прецакаш за някви 5 лева варви да ти ги оправят 

Жените и колите,ако не въртят задница не са за хвалене
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Sharo написа:принципно може ... има едни врътки по самите фарове ... ама по добре ходи някой да ти го направи за 5 лв, че аз така се тествах уй на станата в гаража ама са фаровете са като кривогледо магаре ...
Я обясни повече как да ги вдига още,че мойте също са автомат обаче са ми ниски нещо...
вътрешните врътки са за нагоре/надолу, а външните които са почти в калника са за наляво/надясно. Все пак е хубаво да ги въртиш на някакъв стенд за светлини т.е. където се минават технически прегледи имат такива, защото иначе трудно може да се прецени
Иначе аз не давам друг да ги пипа - останало ми е навик от Е36-цата когато за "5лв" ми пре**а врътките на чисто нови ин.про фарове
Иначе аз не давам друг да ги пипа - останало ми е навик от Е36-цата когато за "5лв" ми пре**а врътките на чисто нови ин.про фарове
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Добре ами ако ги завърта с еднакви обороти за нагоре само,няма ли да са си добре като ляв и десен (смис без да се разминават както шаро е написал) ?
- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 520d
- Мечтае да кара: 535xd
jazz написа:..единия фар е по нагоре а другия по на доло много дразнещо
Ма, колега, то така трябва да е - десният фар трябва да е по-високо от левия, за да се осветява по-добре напред, без да дразни отсрещния шофьор. Виж, ако левият ти фар е по-нагоре от десния - дразнещо е не само за тебе

- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
11 мнения
• Страница 1 от 1