АВТОПИЛОТ БМВ Е46!!!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- zuki831
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e60
- Мечтае да кара: служебна :)
АВТОПИЛОТ БМВ Е46!!!!!
Вапроса ми е следния :имам волан с авто пилот тоест с копчета ватре има кабели как може да заработи автопилота при условие че моята кола няма автопилот !!!БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Автопилот чак не е
Виж тук и аз имах подобен въпрос:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=71942

Виж тук и аз имах подобен въпрос:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=71942
Mens sana in corpore sano
Re: ÀÂÒÎÏÈËÎÒ ÁÌÂ Å46!!!!!
zuki831 написа:Âàïðîñà ìè å ñëåäíèÿ :èìàì âîëàí ñ àâòî ïèëîò òîåñò ñ êîï÷åòà âàòðå èìà êàáåëè êàê ìîæå äà çàðàáîòè àâòîïèëîòà ïðè óñëîâèå ÷å ìîÿòà êîëà íÿìà àâòîïèëîò !!!ÁËÀÃÎÄÀÐß ÏÐÅÄÂÀÐÈÒÅËÍÎ!
Íÿìà êàê äà çàðàáîòè ùîì ãî ÍßÌÀ,ùå òðÿáâà äà ãî âçåìåø îòíÿêüäå êîìïëåêò çà òâîÿ ìîäåë+ìîíòàæ è

- zuki831
- кандидат ентусиаст
-
ав
да то е ясно че няма как да заработи еи така !но маи проблема е 4е незнам от какво се састои "темпомата"за сега имам жолан от които старчат няколко кабела и зажаршват с букси !какво оште ми е необходимо за да го подкарам:)
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
add1cted написа:Някой тука от колегите преди обясняваше, че на кола, която няма фабрично не става понеже педала на газта бил различен. Това разбира се са спомени... колко е истина не знам.
така е за бензиновите трябва и едно ел моторче за дросела.
Като гледам колегата кара 2003та дизел та само кабелите се връзват по схема та , която я има в DIY секцията
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Малко офтопик, ама да ви питам по принцип на мойта като включа автопилота и ми светва зелената лампа на таблото че е включен, но самият темпомат не се включва тогава, а когато натисна + или - и тогава застопорява скоростта чак.
Иначе това е уникална функция когато е съчетана с типтроник. Много се забавлявах първият път когато я пробвах на магистрала Хемус как си сваляше и дигаше предавките по баирите. А и ми се струва че на темпомат дава доста нисък разход - сигурно колата си дозира горивото оптимално според скоростта.
Иначе това е уникална функция когато е съчетана с типтроник. Много се забавлявах първият път когато я пробвах на магистрала Хемус как си сваляше и дигаше предавките по баирите. А и ми се струва че на темпомат дава доста нисък разход - сигурно колата си дозира горивото оптимално според скоростта.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
обикновенно дава 0,5л/100 повече . Той компа си дозира идеално , но не може да предвиди баирите , затова е добре да го засилваш леко пред всяко изкачване . По принцип когато си на фиксирана скорост и дадеш крачно повече газ и върнеш компа се връща на фиксираната скорост
- zuki831
- кандидат ентусиаст
-
ав
от цялата тая работа ни6то не ми става ясно при бензиновите што годе е ясно как стои вапроса ,но за моята талига
не6то немога да схвана ако някои знае какви други части ми трябват да сподели (освен волан с кабели:)),заштото имам вазможност да си ги набавя но могали да ходя да се излагам по магазините в германия!:::)))

- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 520d
- Мечтае да кара: 535xd
Колега, колега... Добре дошъл в клуба! Погледни моята тема за некомпетентността в Дару и Камор. 2 дни ми изгубиха и не можаха да го вържат тоз волан - първо ми казаха "ще се сложи инсталация (кабели) и ще стане - няма проблем". След това след 1 ден чудене не успяха да го направят и дори не знаеха защо! Другата седмица съм в Германия и там ще отида в официален сервиз - дано го направят. Тук са пълни мошеници...
- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 520d
- Мечтае да кара: 535xd
Re: ав
zuki831 написа:колеги били ми обяснил някои как да кача снимки на тва което имам че нешто нестава![]()
![]()
![]()
за да ми каже някои кво трябва оште!Мерси
Като пишеш отговор, точно над бутона "Прати" има секция "Добавете снимка". Избираш снимката, която искаш да качиш и натискаш бутона "Host it". Това е

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2