проблем c ASC и ABS
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- cfk
- младши ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI 3.0d; E46 LCI 330i
- Мечтае да кара: BMW
проблем c ASC и ABS
Здравейте колеги и за много години! От вчера ми се появи следния проблем, докато си карам съвсем спокойно, изведнъж ми светнаха лампите на ASC, ABS, ръчната спирачка и стрелката на климетража спря да отчита . Като покарах 5 минути се оправиха сами, после пак тоя проблем и така няколко пъти. Интересното е че не само лампата ами и самото ASC се изкюлчва, като му натискам копчето нищо не става. Знае ли някой каква може да е причината за това и как да се реши проблема. Благодаря!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
може да е някой от датчиците по колелата ... те са магнитни и им се случва да се зацапват ...
тва обеснява всичко без стрелката на километража ...
светва и асц-то, защото то сработва с абс-а комплект
тва обеснява всичко без стрелката на километража ...
светва и асц-то, защото то сработва с абс-а комплект
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- cfk
- младши ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI 3.0d; E46 LCI 330i
- Мечтае да кара: BMW
Мерси, колега, и без това тези дни ще сменям маслото, ще кажа на майстора да погледне и датчиците на ABS-а, а за стрелката на километража наистина е странно че устаства, но може да е от електрониката и се надявам да се оправи с другите неща.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
да гледа задните ако си с АСЦ и 4те ако си с ДСЦ
то като ти я върже на компа и венага ще му излезе кой датчик точно дава грешката ...
то като ти я върже на компа и венага ще му излезе кой датчик точно дава грешката ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Satanans4o
- кандидат ентусиаст
-
Re: проблем c ASC и ABS
cfk написа:Здравейте колеги и за много години! От вчера ми се появи следния проблем, докато си карам съвсем спокойно, изведнъж ми светнаха лампите на ASC, ABS, ръчната спирачка и стрелката на климетража спря да отчита . Като покарах 5 минути се оправиха сами, после пак тоя проблем и така няколко пъти. Интересното е че не само лампата ами и самото ASC се изкюлчва, като му натискам копчето нищо не става. Знае ли някой каква може да е причината за това и как да се реши проблема. Благодаря!

5 мнения
• Страница 1 от 1