Здравейте нов съм тук , интересуват ме някой неща ...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Здравейте нов съм тук , интересуват ме някой неща ...
Имам Е46 Комби. 2001 Година.
Ще питам някой неща понеже не съм наясно.
Първо, понеже сменях едната врата на колата и бяха откачили айрбака. След като го закачиха сега ми свети лампата на таблото вече 3-4 ден.Преди ми светеше лампата за накладките след като ги смених от м-кар ми казаха , че тя ще изгасне до 1000 км.И така и стана.Дали ще изгасне на айрбега след време?
Второ, да ми кажете добър сервиз кадето да си карам колата.Имам вибрации в купето от двигателя.Мисля , че са тампони на двигателя да имате идея колко парички са и от каде да ги взема.Естествено искам да не са турски
Трето. Понякога ми свети на таблото , че задните крушки стопове са ми изгорели.Имам предвид като запаля колата светкат по някога .. но след известно време гаснат? Каде може да е проблема.
С малката навигация съм и с касетка..
. Имам Паинер навигация голяма има ли някви особености при варзването. ( Понеже в момента там от кадето си пускам климатика този панел седи по нагоре и няма място за голямата навигация.Има ли някакъв проблем да го сложа по на доло кадето имам едно шкавченце.)
Искам да питам също така да знаете някаде да се продават м-кови брони ?
Благодаря предварително колеги.
Първо, понеже сменях едната врата на колата и бяха откачили айрбака. След като го закачиха сега ми свети лампата на таблото вече 3-4 ден.Преди ми светеше лампата за накладките след като ги смених от м-кар ми казаха , че тя ще изгасне до 1000 км.И така и стана.Дали ще изгасне на айрбега след време?
Второ, да ми кажете добър сервиз кадето да си карам колата.Имам вибрации в купето от двигателя.Мисля , че са тампони на двигателя да имате идея колко парички са и от каде да ги взема.Естествено искам да не са турски

Трето. Понякога ми свети на таблото , че задните крушки стопове са ми изгорели.Имам предвид като запаля колата светкат по някога .. но след известно време гаснат? Каде може да е проблема.
С малката навигация съм и с касетка..

здравеи, за аирбега отиваи в камор там ще ти оправят проблема , в момента компютъра ти показва грешка а не 4е има кои знае какво.за шума които 4уваш гарантирам 4е е от тампоните на двигателя аз имах същия проблем но не помня то4но колко бяха ... но ако не се лъжа бяха към 100-120 двата общо.за сервиза ... аз защото съм от хасково и знам само един 4овек в Пловдив които работеше доста време в М Кар Пловдив и сега си отвори самостоятелен сервиз и се занимава само с бмв-та.За навигацията няма проблем , климатика ти се мести на празното место отдолу а на мястото на него и на касетофона се слага навигацията но иди задължително при специалист.М-кови брони може да откриеш при пове4ето тунинг магазини. За това 4е ти показва грешка на таблото за задните крушки , или имаш нещо изгоряли или отиваш пак на при някои електри4ар да провери какъв е проблема но по принцип винаги излиза 4е е нещо дребно защото доста от форума се оплакват от такъв проблем.
Re: Здравейте нов съм тук , интересуват ме някой неща ...
ivailovv написа:Имам Е46 Комби. 2001 Година.
С малката навигация съм и с касетка... Имам Паинер навигация голяма има ли някви особености при варзването. ( Понеже в момента там от кадето си пускам климатика този панел седи по нагоре и няма място за голямата навигация.Има ли някакъв проблем да го сложа по на доло кадето имам едно шкавченце.)
за airbag:отиваш кадето правят диагностика-питаш дали могат да ти изчистят грешката чистенето на тази грешка е от 15-30лв мах!!!почти навсякаде го правят вече!!
тампоните на мотора са 100-150лв 2-та
смяна 80-100лв
за навигацията:ако си с бизнес навигация тоест с най-малкия дисплеи забрави да сложиш голяма
преместването на климатроника струва 70-80лв добавя се една пласмаса зада пасне идеално!зада ти тръгне навито с цветен дисплеи ти трябват куп неща поразрови се има доста изписано по тази тема!!
за стоповете:провери дали ти светят стоповете!
броните:оригинални компект над 2000лв сижи мижи са тънки но сам си прецени дали да слагаш боклуци!
ако ти трябва съдествие драсни едно ЛС!
6 мнения
• Страница 1 от 1