махагон или друг вид дървена облицовка на таблото?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

махагон или друг вид дървена облицовка на таблото?

Мнение от mamintaiko » 24 Дек 2007, 10:35

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

http://cgi.ebay.de/BMW-E36-E39-E46-ALU- ... dZViewItem

искам да си направя дървена облицовка на вътрешния интериор в колата- в тунинг магазините продават фолия от порядъка на 25 до 37 лв. , но те са като обикновените фолия от да речеме Бриколаж- незнам дали ще лепне като хората , трябва да се изрязва , да се мине отгоре с лак и т.н. и тогава като се поразрових из нета и най- вече в ибея и видях , че има направо готови такива ...................на някои щъквала ли му е такава идея - има ли си представа как да си набавя такива оригинални фолия от България - значи по принцип да говориме не само за дърво , ам и за псевдо кевлар , алуминии- то все е тая каква ще е лепенката ...........писах в БГ ибея дали могат да ми доставят тия джаджи ама да питам и тука - все някои ще знае.................весели празници :help: :help: :P :P :P :P :P :P

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 520d
Мечтае да кара: 535xd

Мнение от ingenious » 24 Дек 2007, 12:37

И на мен ми е интересно как изглежда интериорът с такива.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 24 Дек 2007, 14:05

тоя махагон не е ли истинско дърво винаги изглежда пластмасов и съответно ми седи някси ... кофти да го кажа ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mamintaiko » 25 Дек 2007, 10:18

честита коледа първо :D
вчера направих първи опит и стана доста добре след залепването и първа ръка лак , ОБЪЧЕ :mhihi: на втората ръка лак оти много бързах за бъдни вечер и защото придобих кураж яко го олях повторно с лак и нормално си се сбръчка :evil: и днеска наново...........................................има едни винилови плоскости при продавачите на ламиниран паркет - там работата е сигурно , обаче там ще трябва и пистолет с горещ въздух.................има и трети вариант от един завод за мебели - оговорил съм да ми дадат фурнири за облицовка и ще видя как е ...................................абе и с първият вариант става , ОБАЧЕ незнам колко ще издеяни лятот на слънчоооооо

ПС я ми кажете как да сложа снимка като го направя , че съм забравил

ППСС по принцип говоря не само за дърво , ами и за др видове фолия - кевлар , алуминии и т.н. , прочетах някъде тука , че някои е стъргал и мазал .............тя оригиналната пластмаса е много готина и мазна и трябва някакво лепило , ама да не е ацетонно - може би това за ламинатите , но не му знам състава ..............още

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01 740d
Мечтае да кара: в насрещтното...

Мнение от Georgiev BMW » 25 Дек 2007, 12:00

Сложи си ги ако искаш в галерията там да ги видим

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 25 Дек 2007, 12:02

няма ли някои да си го направи като алуминиии такова сиво готино ?

Назад към E46