миризма на изгорели газове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
миризма на изгорели газове
Здравейте,
от няколко дни имам странен проблем.
Като спра на някое кръстовище в София например, в купето започва да мирише на изгорели газове.
Мислех, че тази миризма идва от колите пред мен, но една сутрин беше замръзнал предния прозорец пред блока и аз я запалих и пуснах парното да духа в стъклото, след 5 минути влязох вътре и усетих, че мирише на изгоряла нафта в колата.
От какво може да е, някои друг имал ли е такав проблем.
от няколко дни имам странен проблем.
Като спра на някое кръстовище в София например, в купето започва да мирише на изгорели газове.
Мислех, че тази миризма идва от колите пред мен, но една сутрин беше замръзнал предния прозорец пред блока и аз я запалих и пуснах парното да духа в стъклото, след 5 минути влязох вътре и усетих, че мирише на изгоряла нафта в колата.
От какво може да е, някои друг имал ли е такав проблем.
- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335D
- Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
- Детайли за колата: 360 к.с.
И аз имам същото усещане,макар че да не е силно изразено при мен.Според мен е филтър на купето.Не съм го сменял още,но и това ще стане!
Expect The Unexpected & Everything Is Possible
- карел
- младши ентусиаст
-
JOVANI написа:само някъде изпуска ауспуха, аз съм имал такъв проблем с друга кола и се окоза, че средното гърне имаше една дупчица и от там влизаше в купето
и аз така мисля, сигурно някаде гърнето е прогоряло и от там мирише,
въпреки, че не усещам да бръмчи повече, ама кой знае
- bafi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d / e46, вече не...
- Мечтае да кара: BMW 5
16V написа:меката връзка на колекторите под купето са прегорели и от там ти влиза дим
Точно това се оказа при мен - меката връзка. Смених я с нова и се оправи. 60 лв. е тя + 20 ми взеха за работа. Поиграха си доста, защото се сваля кората под двигателя, един друг малък изолатор и една триъгълна тръба - предпазите. Около 1 час работа е.
bafi написа:16V написа:меката връзка на колекторите под купето са прегорели и от там ти влиза дим
Точно това се оказа при мен - меката връзка. Смених я с нова и се оправи. 60 лв. е тя + 20 ми взеха за работа. Поиграха си доста, защото се сваля кората под двигателя, един друг малък изолатор и една триъгълна тръба - предпазите. Около 1 час работа е.
еи никои неме слуша бряяя

- карел
- младши ентусиаст
-
- bafi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d / e46, вече не...
- Мечтае да кара: BMW 5
16V написа:bafi написа:16V написа:меката връзка на колекторите под купето са прегорели и от там ти влиза дим
еи никои неме слуша бряяя
Колега, аз те разбрах много добре, но исках да дам повече детайли от опит. Надявам се, че инфото беше полезно.

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2