Искам съвет за 330д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Искам съвет за 330д
Сега значи предлагат ми такава кола 2000г за добри пари карана е в българия 5 години на около 200000км е миналата година и правиха някакво кърпене около задния мост или по скоро около макферсоните щот се бяха поотделили леко от купето.Колата я кара познат но все пак искам ако може някой от вас да даде съвет какво по точно да гледам дали е наред .Също човека ми каза че по малки от17ки джанти немога да сложа тъй като колата е с окачване идентично с това на Е38 което ме учуди но някой ако знае да каже по компетентно мнение. ММерси предварително.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
така - 17ки е минимума
просто спирчките са безкомпромисни и по-малки не влизат .
Виж мотора - дюзи, дебитомер , турбо ... общо взето това е

Виж мотора - дюзи, дебитомер , турбо ... общо взето това е
Да по малки джанти от 17'ки не влизар заради големината на дисковете. А кажи от къде си за да ти се даде съвет къде да отидеш, но по принцип в орторизиран сервиз на БМВ. Километрите не са му малко, но ако е поддържано и си е в добро състояние няма к'во да се замисляш. 3000 кубика са си 3000 кубика от всякъде. Чувството е доста по различно
Както си 184 к.с. отиваш правиш някъде софтуерен тунинг и моментално става 220 к.с. и 491 Nm
Успех и ако го вземеш пусни 1 тема с снимки да й се порадваме 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
RONI написа:Аз лично не бих взел кола която е била скъсана и кърпена
Това около задните амортесьори си е неква детска болест при Е46 (май при тия по-първите)

Иначе ако колата е поддържана няма проблем , че е на 200 000 км. ... но в противен случай може да се опариш с тоя дизеляк ( по скоро " Ооо!!! Пари "

ПП : всъщност едва ли има дизелов автомобил произведен около 2000 г . да не е на 200 хиляди км.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

kriso85 написа:RONI написа:Аз лично не бих взел кола която е била скъсана и кърпена
Това около задните амортесьори си е неква детска болест при Е46 (май при тия по-първите)пише го и във важната тема горе
Така че не е толкова притеснително
![]()
Иначе ако колата е поддържана няма проблем , че е на 200 000 км. ... но в противен случай може да се опариш с тоя дизеляк ( по скоро " Ооо!!! Пари ")
ПП : всъщност едва ли има дизелов автомобил произведен около 2000 г . да не е на 200 хиляди км.
те ако са 200к. със сигурност, не са проблем, но в българия за коли 91 година се твърди че са на по 150 000км (реални

Простно човека ми е познат и ми е казал какво е правил по колата .Говорих с приятел от форума който кара 330 бензиново в щатите и той ми каза че там си има технология за поправка на този проблем който е резонен за това купе с това окачване и този дзвигател .Като цена 23000лв как ви звъчат -това ми е последния въпрос?
незная ниска висока утре отивам да я прегледам по обстойно и ако всичко е наред почвам да се самоубеждавам че трябва да отделя и 1600лв за зимни гуми
.Язък че сложих на Е34 то дет карам сега нови за тая зима.Но здраве да е.ще я щракна и ще ви пусна снимки утре надявам се.Поздрави и мерси за отзивчивоста.

- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
kriso85 написа:RONI написа:Аз лично не бих взел кола която е била скъсана и кърпена
Това около задните амортесьори си е неква детска болест при Е46 (май при тия по-първите)пише го и във важната тема горе
Така че не е толкова притеснително
![]()
Иначе ако колата е поддържана няма проблем , че е на 200 000 км. ... но в противен случай може да се опариш с тоя дизеляк ( по скоро " Ооо!!! Пари ")

Ти махни тия работи за детските болести

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Пепинко написа:Ти махни тия работи за детските болестиПодкрепям напълно колегата RONI
Струва ми се, че не си ми разбрал правилно поста

А като гледам цената направо си е оферта колата

Една диагностика на двигателя и я визмай колата колега

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Ми зависи как е направено закърпването,може и пак да се откърти.http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2