кво мислите по вапроса с купето ми Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
кво мислите по вапроса с купето ми Е46

Последна промяна mikejones на 26 Апр 2009, 11:27, променена общо 1 път
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
има купенца и по 14-15к ,твоята трябва да е с доста екстрички освен идеалното състояние за да и искаш 19
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
Ами като сте почнали да питате да попитам и аз направо каква мислите е реалната цена на 320д 1999г .говорим за перфекно състояние със доста екстри.
БлагодариЪ ви предварително
БлагодариЪ ви предварително

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Тъй тъй да изкажа и аз мнение - значи продадох мойта кола (снимки в галерията) за 24 хиляди + 900 лева за зимни 16ски, което кажи речи е 25к. Колата беше 99та с М предна броня, М-тех окачване, ксенон, шибидах, кожа, парктроник, мулти волан, диодни стопове и 18ски летни на 160 хил (по километраж) реално - над 200к. Първо много важно при продажбата на кола е самата кола да грабне окото. Честно казано (не се обиждай) твоята поне лично моето око не би могла да грабне. Като екстри външно няма ни ксенон, нито е с големи джанти, с жълтите мигачи, няма шибидах. Вътре не знам с какви екстри е, но като я гледам от вън предполагам, че вътре е постничка. Състоянието също не знам, но като цяло цената ти е добра. 19к ако и вземеш много добре.
За другите - е46 компот ако е постничка предполагам, че 19-20-21к е добре, но с тези гадни италианки не се знае...
320д '99 - така като я гледам и тя е доста постна външно. За отвътре не знам, но ако е в добро състояние като цяло (запазена салон, не хлопа и не тропа) предполагам че 19-20к пак е добре.
За съжаление наистина италианките МНОГО ЯКО подбиват цените. Преди година за 19-20к си взимаш кенеф, а сега тея кенефи вървят по 14-15к, а нашите коли дето ги пазим и тн се обезценяват. Успех при продажбите
За другите - е46 компот ако е постничка предполагам, че 19-20-21к е добре, но с тези гадни италианки не се знае...
320д '99 - така като я гледам и тя е доста постна външно. За отвътре не знам, но ако е в добро състояние като цяло (запазена салон, не хлопа и не тропа) предполагам че 19-20к пак е добре.
За съжаление наистина италианките МНОГО ЯКО подбиват цените. Преди година за 19-20к си взимаш кенеф, а сега тея кенефи вървят по 14-15к, а нашите коли дето ги пазим и тн се обезценяват. Успех при продажбите

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
я си приспадни сега акциза от сумата за която си я продал и пак си помисли върху цените на неакцизните модели- цените вървят надолу и то с големи крачки .. и предпочитам да дам 15к примерно и още 2-3 да я постегна от колкото да дам 20к и после още 2-3 да я постегна 

еми...
а за италианките,и по евтитните коли,
пожелавам на хората да нямат проблеми с тях,
щото аз съм имал вече проблем с такава кола...
аз за тва и предпочетох да дам повече кинти ама да зема нещо свестно,щото ми даваха една с кожа ксенон и махагон,
ама така я беха въртели че не знам как я беха опраили,
така че късмет...
пожелавам на хората да нямат проблеми с тях,
щото аз съм имал вече проблем с такава кола...
аз за тва и предпочетох да дам повече кинти ама да зема нещо свестно,щото ми даваха една с кожа ксенон и махагон,
ама така я беха въртели че не знам как я беха опраили,
така че късмет...
Последна промяна mikejones на 10 Дек 2007, 14:41, променена общо 1 път
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
JOVANI написа:а за колко мога да продам моята 320 и- 98г. само питам, не я продавам, но ми стана интересно
Гледах в Дупница една като твойта , продаваха я за 12000лв нов внос от Италия.
e
е ти на дупница не случайно е дупница....
взимаш я се едно на изплащане...даваш 12 и после още....да не казвам колко
взимаш я се едно на изплащане...даваш 12 и после още....да не казвам колко

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2