Може ли да се инсталира допълнително оригинална аларма?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 520d
- Мечтае да кара: 535xd
Може ли да се инсталира допълнително оригинална аларма?
Здравейте, колеги.
Нямам аларма фабрично, а трябва да сложа зарад застрахователите - нали искат всички. Та се чудех, може ли да си сложа оригинална аларма? Скъпо ли ще е и струва ли си въобще да се прави такова нещо, в смисъл добра ли е, заслужава ли си?
Нямам аларма фабрично, а трябва да сложа зарад застрахователите - нали искат всички. Та се чудех, може ли да си сложа оригинална аларма? Скъпо ли ще е и струва ли си въобще да се прави такова нещо, в смисъл добра ли е, заслужава ли си?
- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
© написа:около 600лв тук
Хм.. а заслужава ли си парите? Между другото управлението на алармата как става - чрез стандартния ключ или има отделно дистанционно?
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
Сложи си някаква друга аларма, защо трябва да е оригинална и да даваш 600 лв.
Ще ти я вържат към централното и ще имаш дистанция с която ще отключваш и заключваш колата.
Ще ти я вържат към централното и ще имаш дистанция с която ще отключваш и заключваш колата.
- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
карел написа:Сложи си някаква друга аларма, защо трябва да е оригинална и да даваш 600 лв.
А можете ли да ми препоръчате добър сервиз, където ще сложат добра аларма и ще програмират колата така че да не издава гадни звуци при от/заключване, а само мигачите да светкат (както беше писано в друга тема). Общо взето държа в добър сервиз да я карам, дори и да взимат малко (но не убийствено

- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
Ако си в Кюстендил веднага ще ти препорьчам добър сервиз за аларми, но за София не знам, питай някои от колегите
Моята кола беше с аларма като я купих, била е слагана преди това и аз не съм се занимавал.
Моята кола беше с аларма като я купих, била е слагана преди това и аз не съм се занимавал.
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
© написа:около 600лв тук
Къде е за 600 щото си заслужава!? В Плевен искаха 1500 лв в сервиза на БМВ лятото...даже ми казаха ,че с работа и горница излиза

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
10 мнения
• Страница 1 от 1