Въпрос за Ангелски Очи ;)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Въпрос за Ангелски Очи ;)
Колеги интересува ме дали има някаква опасност при ангелските очи, при конденз на фара да изгорят

- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Повечето от тях са диоди в тръбички и не е толкова страшно. Горят заради друго, не толкова заради възможен конденз.

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
© написа:а някой може ли да ми поръча от ибей един ссфл ейнджъл айс и за мен?
ще си платя каквото трябва
може, дай на ЛС
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
vlado666 написа:Аааа и каква е разликата между ссфл ейнджъл айс и тези които съм купил аз![]()
![]()
Твоите са такива като ги гледам

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
vlado666 написа:Аааа и каква е разликата между ссфл ейнджъл айс и тези които съм купил аз![]()
![]()
Колега, ако не е тайна откъде и срещу колко финикийски знака си ги набавил тези ейнджълки???
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Колега за 100 лв. са 2 комплекта (т.е. 4 ринга) от човек от форума, който е много коректен. Виж тук --> http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 39&start=0
Човека наистина е много коректен, познавам го /по телефона/, но това са си ейнджъл айс с диоди. Забравете да се виждат през деня
понеже виждам, че никой не отговаря на първият ти пост ще споделя моя опит с ангелските очи. На старата Е36 /аватара ми сега/ имах фарове ин.про с ейнджъл айс. Всичко си беше оригинално, с крушчици от 2 вата които осветяват кръгчетата. Все пак реших да пробвам с диоди. Отворих фара, инсталирах новите диоди с резистори и т.н. но при затваряне на фара - двете жички се бяха допряли и на един светофар просто започна да пуши.. на всичко отгоре бях сложил кофти бушон заради многократните проби кое как става. Наложи се да спра, оварям капака, а там вече гори. Измъкнах бушона, а той се разтопи в ръката ми. В следствие на това цялата инсталация от фара - левия до копчето за пускане на фаровете беше изгоряла и се наложи да подменям всички кабели
При теб едва ли ще има опасност от изгаряне при конденз, защото предполагам си взел хубави и всичко е изолирано добре. Въпроса е друго нещо да не се обърка, защото понякога последствията са страшни
пс - ето една снимка от доброто старо време

понеже виждам, че никой не отговаря на първият ти пост ще споделя моя опит с ангелските очи. На старата Е36 /аватара ми сега/ имах фарове ин.про с ейнджъл айс. Всичко си беше оригинално, с крушчици от 2 вата които осветяват кръгчетата. Все пак реших да пробвам с диоди. Отворих фара, инсталирах новите диоди с резистори и т.н. но при затваряне на фара - двете жички се бяха допряли и на един светофар просто започна да пуши.. на всичко отгоре бях сложил кофти бушон заради многократните проби кое как става. Наложи се да спра, оварям капака, а там вече гори. Измъкнах бушона, а той се разтопи в ръката ми. В следствие на това цялата инсталация от фара - левия до копчето за пускане на фаровете беше изгоряла и се наложи да подменям всички кабели
При теб едва ли ще има опасност от изгаряне при конденз, защото предполагам си взел хубави и всичко е изолирано добре. Въпроса е друго нещо да не се обърка, защото понякога последствията са страшни

пс - ето една снимка от доброто старо време

43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3