въпрос за заводската уредба на хармон кардон
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос за заводската уредба на хармон кардон
здравейте колеги,
искам да попитам дали някои от вас има този музикален пакет на Хармон Кардон. Казват, че звучи много добре. Някои от вас има ли такав? Наистина ли е добър? Може ли да се сложи такъв допълнително ??? и колко струва . Мерсаж
искам да попитам дали някои от вас има този музикален пакет на Хармон Кардон. Казват, че звучи много добре. Някои от вас има ли такав? Наистина ли е добър? Може ли да се сложи такъв допълнително ??? и колко струва . Мерсаж
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
Мойта кола има!Е46 320д преди новия фейс е с ПЪЛЕН М пакет!
Хаман Кардъна свири добре даже доста!Има Един доста солиден усилвател отзад във багажника голям е около 50см. на 30 см но не пише нищо на него!има по 4ри тонколони на предните врати включае Високочестотните , по 3 на задните (тя е 4ри врати ) две на задната кора и две басови с по отделен усилвател за всяка в багажника са под задната кора в кутии!
Доста е скъпа екстрата но си заслужава!
Хаман Кардъна свири добре даже доста!Има Един доста солиден усилвател отзад във багажника голям е около 50см. на 30 см но не пише нищо на него!има по 4ри тонколони на предните врати включае Високочестотните , по 3 на задните (тя е 4ри врати ) две на задната кора и две басови с по отделен усилвател за всяка в багажника са под задната кора в кутии!

ЕЕ мерси колега , предполагам, че всичко е сметнато от профисионалисти и звучат много добре. чудя се дали могат да се намерят схемите поне къде какво е поставено - мощности и тн. Така ще могат поне да се имитират с др. хубави говорители . Идеи от къде можем да намерим схемата и характеристиките на говорителите и усилвателите?
BMWIKTOR написа:Мойта кола има!Е46 320д преди новия фейс е с ПЪЛЕН М пакет!
мойта е сауд пакет без усилвателя и колоните в кутии другити си ги има!звучи доста добре
Хаман Кардъна е друга бира

стига бе Адиктед, не може да бъде. Знам че имат едно копче до ASCто и DSCто за съраунд ефект май беше. Возил съм се в мерцедес Е класа 2005. Там е с Хармона и бях изумен какъв балансиран звук и какав мек бас извади. Никога не съм чувал такав звук дори на домашни уредби. Можеше да се слуша много силно без да дразни и остава приятно. Това не може да се получи без да е сметнато всичко.
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
add1cted написа:Качих се в една с Харман/Кардон и не усетих някаква впечатляваща разлика..
Качи се пак. Разликата е голяма. Усилвателя
също прави впечатление в ушите.
Не знам колко струват всичките, но само за
справка...Развали ми се тая, горната, на
предната врата и търсих да я сменя-$150.00
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
в мойта има харман кардан ...
добре зучи и то доста ... е не е както в 20ката .. но доста прилично ...
то не че съм я тествал много много как звучи ... се е на муте .. хаха
сравнение с е60ката много по добре има дълбочина на звука ...
добре зучи и то доста ... е не е както в 20ката .. но доста прилично ...
то не че съм я тествал много много как звучи ... се е на муте .. хаха
сравнение с е60ката много по добре има дълбочина на звука ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- bmw_bulgar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ВАЗ 2105
- Мечтае да кара: Ferrari F40 LM
12 мнения
• Страница 1 от 1