Е46 320d проблем с паленето !!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Е46 320d проблем с паленето !!!
Здравейте ,проблема както разбрах последно бил уникален
!
Така сутрин когато е студена пали без никакъв проблем . НО когато загрее не пали веднага а трябва да се върти на стартер поне 40/50 секунди ,в този момент започва да излиза БЯЛ пушак (продулжавам да въртя на стартера) и след още 20/30 секунди т.е. цяла минута въртя пали и буквално бълва огромен облак бял дим от ауспуха и започва да работи. Тогава я изгасям после пак паля и пали веднага ,след 20 минути я гася и пак го прави същото!!!
Хора моля ви даите някакъв съвет !!!
ПС:Добраи дея ли е да се ходи в КАМОР ауто или да се търси друг сервиз за дизели?

Така сутрин когато е студена пали без никакъв проблем . НО когато загрее не пали веднага а трябва да се върти на стартер поне 40/50 секунди ,в този момент започва да излиза БЯЛ пушак (продулжавам да въртя на стартера) и след още 20/30 секунди т.е. цяла минута въртя пали и буквално бълва огромен облак бял дим от ауспуха и започва да работи. Тогава я изгасям после пак паля и пали веднага ,след 20 минути я гася и пак го прави същото!!!
Хора моля ви даите някакъв съвет !!!
ПС:Добраи дея ли е да се ходи в КАМОР ауто или да се търси друг сервиз за дизели?
Според мен в Камор няма смисъл да ходиш. Злета от всякъде. Белият пушек е неизгоряла нафта. Тъй че споко. Някъде из форума имаше тема за проблеми при запалване на топъл двигател. Не съм я чел, потърси я. Иначе като сервиз по горивната система ти препоръчвам Бош сервиз до аерогарата. Може и в супердизел на околовръстното, но аз лично не съм ходил там. Пиши после да кажеш какво е било.
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
Re: Е46 320d проблем с паленето !!!
СВЕЩИ НЕ СА СТАРА ВЕРИГА АКО Е С ВЕРИГА ДВИГ ПРАВЕНО ЛИ Е СКОРО НЕШТО ПО ДВИГ
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
9 мнения
• Страница 1 от 1