климатроник(управление)Проблем!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
климатроник(управление)Проблем!
привет
видях,че има подобна тема но никаде несе спромена как да се отстрани този проблем!
климатроника ми е за бил на AUTO (най-верятно) и си прави каквото си иска!усилва се намалява се сам!може цял ден да си работи ок,но когато забие става много неприятно!
има ли решение този проблем пишеше,че проблема е в крайното стъпало!може ли да се ремонтира каде?как?колко ще струва?
и става ли от бензинова е46-ца управлението?
моита е дизел 2001г
благодаря!
видях,че има подобна тема но никаде несе спромена как да се отстрани този проблем!
климатроника ми е за бил на AUTO (най-верятно) и си прави каквото си иска!усилва се намалява се сам!може цял ден да си работи ок,но когато забие става много неприятно!
има ли решение този проблем пишеше,че проблема е в крайното стъпало!може ли да се ремонтира каде?как?колко ще струва?
и става ли от бензинова е46-ца управлението?
моита е дизел 2001г
благодаря!
- arnaudov23
- кандидат ентусиаст
-
виж парво дали има фреон в климатроника.иначе по принцип се прави това.в благоевград има едно много добро момче,които се занимава сас такива работи
Еееййй ти направо изкърти мивката с този отговорarnaudov23 написа:виж парво дали има фреон в климатроника.иначе по принцип се прави това.в благоевград има едно много добро момче,които се занимава сас такива работи

За колегата 16V : Незнам как точно е при Е 46 но сигурно има нещо общо с това: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=20685

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
16V написа:не ми е проблем в фреона!фреон има духа си студено!
проблема е,че си го прави и на топло и на студено!Просто се усилва и се намалчва силата на вентилатора когато си иска!градусите си ги спазва топло-студено!
Ако на дисплея пише АУТО и копчето АУТО свети , това е нормално..... поддържа си температурата
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-ки
- Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха
!
Аз имам същия проблем, но при мен копчето Auto свети винаги и колкото и да променям степените на обдухване климатроника си духа както той си знае 

7 мнения
• Страница 1 от 1