Въпросче за стопове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Въпросче за стопове
Здравейте колеги, един приятел се интересува дали задните стопове на преди и след фейс лифта са различни? Т.е. могат ли стопове (двете части) от фейс лифт да станат на модела преди фейс лифта?
Доколкото знам мигачите на калниците са различни, предполагам и тези отпред също са различни заради фаровете, но за отзад изглеждат еднакви поне на външен вид...
Доколкото знам мигачите на калниците са различни, предполагам и тези отпред също са различни заради фаровете, но за отзад изглеждат еднакви поне на външен вид...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Мойте стопове са от новите (след фейс-лифта) , а колата ми е фейс-даун => стават 

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
за ставането стават, но светлините са на различни места и буксите са други. моите още не съм ги оправил сега светкат там като на шкода или ц-класа
я някой ако знае как става номера, с адаптор ли нещо друго...

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
kronos написа:за ставането стават, но светлините са на различни места и буксите са други. моите още не съм ги оправил сега светкат там като на шкода или ц-класа![]()
Луд ли си , мойте си светат нормално

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- RAFF
- младши ентусиаст
-
kronos написа:за ставането стават, но светлините са на различни места и буксите са други. моите още не съм ги оправил сега светкат там като на шкода или ц-класа![]()
проблема идва от там че, з твоите стопове инсталацията и ключа за фаровете трябва да бъдат различни. има вариант да стане нещо междинно. ако искаш пиши на лс какво ти свети и какво не и ще ти кажа какво да направиш.
Аз си бях купувал такива стопове за предното и е голям филм защото на повечето места продават само стоповете без платката отзад с крушките и дупките не пасват както и не светят на същите места. Преди фейса мигача е най горе, а на фейса е посредата. Гледах едно рпавено така и бяха направени не с пратка, а с всяка крушка бяха напраили със собствена фасунка или както се казва и беше голямо преправяне, но беше станало.
9 мнения
• Страница 1 от 1