Много странен проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Много странен проблем
Значи като ми донесоха колата копчетата на километража за зануляване на дневния пробег си работеше. Тези на ЦДто и климатроника нещо заяждаха и не хващаха всеки път. След като измих цялостно колата започнаха да си работят , но тези двете на километража вече не щат
Днеска ми остана време и откачих акумолатора за 15 мин. и ми се занули часовника и дневния пробег (нямам борд-компютър), ама тия двете пак не искат да работят.
Предполагам че нещо са замърсени и не дават хубав контак, щото като ми я докараха колата вътре беше мега прашно и застояло.
Как мога да ги напръскам с нещо за контакт - трудно ли се сваля таблото или може да е от нещо друго
Много е гадно без дневен километраж и климатроник в градуси Фаренхайт
Мерси предварително

Предполагам че нещо са замърсени и не дават хубав контак, щото като ми я докараха колата вътре беше мега прашно и застояло.
Как мога да ги напръскам с нещо за контакт - трудно ли се сваля таблото или може да е от нещо друго

Много е гадно без дневен километраж и климатроник в градуси Фаренхайт

Мерси предварително
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335D
- Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
- Детайли за колата: 360 к.с.
:)
Не знам дали е много редно точно тези елементи да пръскаш,но много добър контактен спрей е WD-40.Продават го навсякъде !
Expect The Unexpected & Everything Is Possible
Re: :)
SPARC0 написа:Не знам дали е много редно точно тези елементи да пръскаш,но много добър контактен спрей е WD-40.Продават го навсякъде !
Винаги съм си мислел ,че това е течна смазка

Ето това са контактни спрейове http://www.sanace.com/Spray_Cleaners/sp ... aners.html
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
SPARC0 написа:Не знам дали е много редно точно тези елементи да пръскаш,но много добър контактен спрей е WD-40.Продават го навсякъде !
Ми трябва по някакъв начин да го оправя - климатроника ми е в градуси Фаренхайт и не мога да си занулявам малкия километраж. Ще трябва да се сваля километража.... дано да не прецакам нещо

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
kriso85 написа:SPARC0 написа:Не знам дали е много редно точно тези елементи да пръскаш,но много добър контактен спрей е WD-40.Продават го навсякъде !
Ми трябва по някакъв начин да го оправя - климатроника ми е в градуси Фаренхайт и не мога да си занулявам малкия километраж. Ще трябва да се сваля километража.... дано да не прецакам нещо
прави каквото искаш но не го пръскай с WD40, не знам кой къде е чел че това в контактен спрей.
WD40 си е течна смазка и нищо повече. В него даже има петрол и не се препоръчва да пръскаш гума и пластмаса
5 мнения
• Страница 1 от 1