Много странен проблем

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Много странен проблем

Мнение от kriso85 » 19 Окт 2007, 15:38

Значи като ми донесоха колата копчетата на километража за зануляване на дневния пробег си работеше. Тези на ЦДто и климатроника нещо заяждаха и не хващаха всеки път. След като измих цялостно колата започнаха да си работят , но тези двете на километража вече не щат :( Днеска ми остана време и откачих акумолатора за 15 мин. и ми се занули часовника и дневния пробег (нямам борд-компютър), ама тия двете пак не искат да работят.
Предполагам че нещо са замърсени и не дават хубав контак, щото като ми я докараха колата вътре беше мега прашно и застояло.
Как мога да ги напръскам с нещо за контакт - трудно ли се сваля таблото или може да е от нещо друго :?:
Много е гадно без дневен километраж и климатроник в градуси Фаренхайт :mhihi:
Мерси предварително
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 335D
Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
Детайли за колата: 360 к.с.

:)

Мнение от SPARC0 » 27 Окт 2007, 20:05

Не знам дали е много редно точно тези елементи да пръскаш,но много добър контактен спрей е WD-40.Продават го навсякъде !
Expect The Unexpected & Everything Is Possible

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Re: :)

Мнение от BMDrago » 27 Окт 2007, 23:25

SPARC0 написа:Не знам дали е много редно точно тези елементи да пръскаш,но много добър контактен спрей е WD-40.Продават го навсякъде !

Винаги съм си мислел ,че това е течна смазка :mhihi: :mhihi:

Ето това са контактни спрейове http://www.sanace.com/Spray_Cleaners/sp ... aners.html
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 28 Окт 2007, 14:52

SPARC0 написа:Не знам дали е много редно точно тези елементи да пръскаш,но много добър контактен спрей е WD-40.Продават го навсякъде !

Ми трябва по някакъв начин да го оправя - климатроника ми е в градуси Фаренхайт и не мога да си занулявам малкия километраж. Ще трябва да се сваля километража.... дано да не прецакам нещо :confused:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 30 Окт 2007, 3:21

kriso85 написа:

Ми трябва по някакъв начин да го оправя - климатроника ми е в градуси Фаренхайт и не мога да си занулявам малкия километраж. Ще трябва да се сваля километража.... дано да не прецакам нещо :confused:

прави каквото искаш но не го пръскай с WD40, не знам кой къде е чел че това в контактен спрей.
WD40 си е течна смазка и нищо повече. В него даже има петрол и не се препоръчва да пръскаш гума и пластмаса

Назад към E46