Въпрос относно 320Д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно 320Д
Здравейте!
Вчера си купих колата и съм много щастлив. Имам обаче няколко въпроса, на които ще съм щастлив и благодарен, ако можете да помогнете пък ще почерпя на следващата сбирка на форума.
1. Този модел BMW с верига ли е или с ремък?
2. Относно дизела. Трябва ли да се подгрява дизела защото в автокъщата ми казаха, че не трябва палиш си директно. Друк пък мой приятел ми казва, че преди да запаля трябвало да изкасне някаква лампа на таблото, която така и не я намирам. Ако има подгряване можете ли да ми обясните как става.
Още веднъж се извинявам за ламерските въпроси, но дизел карам за първи път.
Лек и успешен ден ви желая.
Вчера си купих колата и съм много щастлив. Имам обаче няколко въпроса, на които ще съм щастлив и благодарен, ако можете да помогнете пък ще почерпя на следващата сбирка на форума.

1. Този модел BMW с верига ли е или с ремък?
2. Относно дизела. Трябва ли да се подгрява дизела защото в автокъщата ми казаха, че не трябва палиш си директно. Друк пък мой приятел ми казва, че преди да запаля трябвало да изкасне някаква лампа на таблото, която така и не я намирам. Ако има подгряване можете ли да ми обясните как става.
Още веднъж се извинявам за ламерските въпроси, но дизел карам за първи път.

Лек и успешен ден ви желая.
- arnaudov23
- кандидат ентусиаст
-
има една лампичка вав вид на реотанче.свети жалто.намира се в лявата част на таблото.чака се няколко секунди
6 мнения
• Страница 1 от 1