духа ми горещо на краката

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

духа ми горещо на краката

Мнение от kasabov » 05 Окт 2007, 11:09

здравейте приятели,

от както си купих моята семпла Е46 320д, забелязах един проблем с климатроникса: каквото и да правя, като го пусна на краката винаги духа горещ въздух. В Камор не искаха да ми помогнат или са много зле, но решиха, че сигурно ми е развален управляващия блок. И тай като нещо не ми вдъхват доверие с това изказване реших да ви попитам за подобни ситуации. Или за ръководство как се разглобява всичко отпред ако искам да проверя какво става... и дали е сложно

мерсаж.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 05 Окт 2007, 13:07

На мен ми духа на стъклото винаги топло...освен ако не фрасна климатика и след няколко секунди чак почва да духа студено.. :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 5

Мнение от FERINOS » 09 Окт 2007, 9:51

Taка е, по принцип винаги защо да ти духа студено на краката ?! или пък на стъклото за да го изпотява >! ?

Същото се получава ако си пуснеш отопление на задното стъкло -- ако навън не е под 5'С -когато то си се пуска автоматично -- тогава пак си духа топло, независимо как е настроен климатроника -- то си е измислено .. :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 10 Окт 2007, 3:15

FERINOS написа:Taка е, по принцип винаги защо да ти духа студено на краката ?! или пък на стъклото за да го изпотява >! ?

Същото се получава ако си пуснеш отопление на задното стъкло -- ако навън не е под 5'С -когато то си се пуска автоматично -- тогава пак си духа топло, независимо как е настроен климатроника -- то си е измислено .. :idea:

Това от къде го измисли? :mhihi:

Назад към E46