Въпрос за фарове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос за фарове
Възможно ли е фаровете да са автоматични а да не са с ксенон? Тоест като ги включа и след това запаля колата те се местят все едно както с ксенона, автоматично се настройват
Отделно имам копче за настройване на фаровете
Колата е 320д 2003

Колата е 320д 2003

възможно е
като запалиш - местят се сами, на автоматичен режим се включват сами, а щом имаш копче за регулиране на фаровете, значи нямаш ксенон
и аз съм така
ксенона не се настройва от вътре, а автоматично чрез някакви си датчици
всъщност не знам защо всеки път отиват до долу и после се качват на определената позиция
и също защо ми свети лампа за колани и изгасва, а като не го сложа нищо не се случва
като запалиш - местят се сами, на автоматичен режим се включват сами, а щом имаш копче за регулиране на фаровете, значи нямаш ксенон
и аз съм така

ксенона не се настройва от вътре, а автоматично чрез някакви си датчици
всъщност не знам защо всеки път отиват до долу и после се качват на определената позиция
и също защо ми свети лампа за колани и изгасва, а като не го сложа нищо не се случва
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Защото ако си натоварил колата и е дигнала муцуната познай тия отсреща колко ще те псуват
,обаче не ми е ясно как определя до къде да ги намести,интересно ми е просто как става

- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
Колата я имам от няколко дни и снощи като го направи това си викам, брей да не би да е имала ксенон ама пък няма лупи
а и тва копче за нагласяне от вътре ме подсети, че е абсурдно да е била с ксенон, иначе готино само дето светят жълто като лимони, че и по зле
Ще се погрижа за цвета
Скоро ще пусна и снимки

Скоро ще пусна и снимки

g-powerr написа:и също защо ми свети лампа за колани и изгасва, а като не го сложа нищо не се случва
и на мен ми е интересно това за колана! при почти всички други марки се чува досадно пищене ако не си сложиш колана, но БМВ са помислили за клиентите си и няма звукова сигнализация, то няма никаква сигнализация де

anton2106 написа:Защото ако си натоварил колата и е дигнала муцуната познай тия отсреща колко ще те псуват,обаче не ми е ясно как определя до къде да ги намести,интересно ми е просто как става
фаровете май няма как да разберат колко съм натоварил колата...

може да разберат при ксенона с помощта на онези датчици отдолу
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
много лесно може да се разбере дали едни фарове имат автоматичен контрол
чакаш да се стъмни завърташ копчето на А и чакаш да светнат
това с автоматичното регулиране на фаровете го имат само тези модели които имат ксенон те имат датчици на задния мост които регулират височината на светене в зависимост от това колко е натоварена колата също така те нямат копче за ръчно регулиране
звуковата сигнализация за не сложен колана я имат всички от Е60 насам
при Е46 има само лампа която свети няколко секунди 

чакаш да се стъмни завърташ копчето на А и чакаш да светнат

това с автоматичното регулиране на фаровете го имат само тези модели които имат ксенон те имат датчици на задния мост които регулират височината на светене в зависимост от това колко е натоварена колата също така те нямат копче за ръчно регулиране
звуковата сигнализация за не сложен колана я имат всички от Е60 насам

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
euroto написа:Добре де ами защо тогава фаровете се движат нагоре надолу както при ксенона и това е когато ги оставя на А и се кача в колата и запаля двигателя те се вдигат нагоре и се свалят на някакво положение
винаги когато запапиш колата фаровете се вдигат максимално на горе и се връщат в позицията която си задал ти

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2