мисля да взимам е46 320д 2002г. какво ще кажете
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
мисля да взимам е46 320д 2002г. какво ще кажете
в момента имам е39 523и много съм доволен-ще го вкарвам в бартер за 320-ка дизел е разбира се с доплащане от моя страна четох доста теми за дизелите на е46 и започнах да се разколебавам- че имали проблеми двигателите-турбо дебитомери и какво ли още не както и с предниците а аз нищо не съм правил вече 20000км. освен смяна на масло и накладки какво ще ме посъветвате
Аз награбих 320i. Поне за мен и целите за които го взимам е засега по-добре от дизел... Ако караш над 30000км на година дизелака може би е по-добре... още повече че върви като за световно особенно този модел (година) която си избрал, пък и не е с акиз... Всичко е късмет, не зависи толкова от теб... Меткай се на каквото ти е на душа...
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
просто огледай добре всичко по колата, покарай я и направи пълен ТЕСТ в официален сервиз преди да ч купиш . Този двигател е доста изцеден и трябва да се гледа и експолатира внимателно
За каране е невероятно удоволствие , особено ако е с 6 скорости е супер икономичен (5-5,5л/100 извънгр.) Неприятен момент е голямата липса на части та внимавай в избора 

4 мнения
• Страница 1 от 1