Е46-316т.и. 2002г.-спешно ми трябва съвет
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- апокалексис
- кандидат ентусиаст
-
Е46-316т.и. 2002г.-спешно ми трябва съвет
Айде и аз да се похваля най-сетне:):)
Та колеги какво искам да споделя с вас:
Другата седмица очаквам да ми докарат Е46-316ти(компакт) 2002
колата ще се внесе от Италия но каква е моята болка:
-майка ми е закупила тоя автомобил от там и аз не съм на ясно с регистрацията му в БГ(какви са стъпките)
-също така може ли да го регистрирам тук на мое име(понеже тоя компакт въобще не ме радва,аз изках 320дЕ46,но "аз не пея в хора")
-и 9100 евро доста ли са за този автомибил(цената с докарването до БГ)тук вече отделно автокаско и тем подобни задължителни прегледи
-надявам се във форума някой да има опит с такъв модел и ако може да го сподели
-дано да е направила правилен избор-очаквам отговорите ви:):)
Та колеги какво искам да споделя с вас:
Другата седмица очаквам да ми докарат Е46-316ти(компакт) 2002
колата ще се внесе от Италия но каква е моята болка:
-майка ми е закупила тоя автомобил от там и аз не съм на ясно с регистрацията му в БГ(какви са стъпките)
-също така може ли да го регистрирам тук на мое име(понеже тоя компакт въобще не ме радва,аз изках 320дЕ46,но "аз не пея в хора")
-и 9100 евро доста ли са за този автомибил(цената с докарването до БГ)тук вече отделно автокаско и тем подобни задължителни прегледи
-надявам се във форума някой да има опит с такъв модел и ако може да го сподели
-дано да е направила правилен избор-очаквам отговорите ви:):)
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
jazz написа:кое не те радва че е : компакт или самият двигател 1.6т защото аз имам компакт 320тд 2003 и ме радва
E46 316ti първо не е 1.6, после не е turbo.... т'ва си е 1.8 двигател (N42, щом е 2002 г.) и си върви прилично... не е чак толкова зле.. а и до колкото знам Е46 компота не е с различно от другите Е46 табло - т'ва беше голяма тъпотия в Е36... и компакта на Е46 е хубав...

- апокалексис
- кандидат ентусиаст
-
т.е. ще трябва да я регистрирам на нейно име защото така ще дойде от Италия(ееее няма да мога да я бартеросам скоро за дизел) 

Еми ще трябва да идеш в Кат да питаш... Аз изпратих баща ми да регистрира колата и му бях направил пълномощно, без него НЯМА КАК да регистрираш кола на друг човерк, освен тва личната карта на собственика. Тия са задалжителни, сега незнам след като тя живее в друга страна дали ще изикват още някакви документи и какви... трябва да провериш
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
таблото е бял кахър ама външния вид на Е46 компакт ме хвърля в безкрайно удивление от простотията на дизайнера ...ако изглеждаше отпред като нормално Е46 щеше да е бестселър според мен
- апокалексис
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря че ме подсети да отида до КАТ да питам аз,защото мислех да ходя при някой нотариус
,а колега"Alexi" и мен не ме кефят тия фарове пък и отзад ми прилича тоя компакт на опел кадет,но ще го карам подарк ми е все пак
-някой навит за бартер има ли???някоя мадама от форума или и те си падат по лимузините ?

-някой навит за бартер има ли???някоя мадама от форума или и те си падат по лимузините ?

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Трябва ти договор за покупко-продажба на твое име, както и оригиналния талон на колата - двете неща с легализиран превод на български. По-лесно е майка ти да пише договора на твое име като купува колата, отколкото да я регистрираш тук на нейно име 

Never mistake motion for action...
- апокалексис
- кандидат ентусиаст
-
така ще е много по-добре колега "leon" обаче проблема е че вече тя се води там на нейно име
дали ще може там да направи нов договор на мое име т.е че тя ми я продава на мен
а др вариант-нещо като фалшиво пълномощно тук да си извадя-защото вече веднъж съм го правил,дали няма да е по-лесен вариант?

дали ще може там да направи нов договор на мое име т.е че тя ми я продава на мен
а др вариант-нещо като фалшиво пълномощно тук да си извадя-защото вече веднъж съм го правил,дали няма да е по-лесен вариант?

- апокалексис
- кандидат ентусиаст
-
нещо ново към темата:
-колата ще пристигне с италиански номера
-някой знае ли колко време мога да карам с тях в БГ?
-колата ще пристигне с италиански номера
-някой знае ли колко време мога да карам с тях в БГ?

15 мнения
• Страница 1 от 1