e46 си харесах help!!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
e46 си харесах help!!!!
Здравейте,колеги! Харесал съм си 1на е46 купе '99 година със спортно окачване което е регулируемо м-броня без халогени и счупен датчик на 1иния аирбег на предна дясна седалка ,също така 1на биалетка е за смяна и така наречения почиващ педал се е напукал !Това са забележките които и открих на 1во време ,утре май ше я караме в БМВ сервиз да се потвърди ...Искам да питам скъпо ли ше излезе да и ремотирам тези части дето споменах и да и купя м -халогени и колко горе долу!!! И да попитам това регулируемо окачване като го гледах има мн да се вдига щот сега е мн ниска ,дали ще може да си стане нормално висока!???АА и има само 2 ключа за паленето ,не трябва ли да са 3?Иначее внос от Германия и другите забележки са нищожни ,тук таме одраскано и леко скъсана тапицерия на 2-3 места но не се забелязва!
Бих желал ако може да ме посъветвате какво да и гледам по важно така понеже предишната ми беше е36 купе ...
Благодаря ви предварително!!!
Бих желал ако може да ме посъветвате какво да и гледам по важно така понеже предишната ми беше е36 купе ...
Благодаря ви предварително!!!
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
ако я правиш във ВиА Интеркар хилядарка не ти мърда
халогени нови са цифра мисля че бяха около 290лв бройката
принципно ключовете трабва да са 4 въпроса е кои 2 ключа има колата
въпроса с окачването има много лесно решение мога да ти дам стандартно окачване за спортното
тук каквото и да ти кажем ще е на сляпо закарай я в сервиза и там ще могат да ти отговорят адекватно на всички въпроси
п.с. ако не познаваш никой във ВиА може да измислим нещо

халогени нови са цифра мисля че бяха около 290лв бройката

принципно ключовете трабва да са 4 въпроса е кои 2 ключа има колата

въпроса с окачването има много лесно решение мога да ти дам стандартно окачване за спортното

тук каквото и да ти кажем ще е на сляпо закарай я в сервиза и там ще могат да ти отговорят адекватно на всички въпроси

п.с. ако не познаваш никой във ВиА може да измислим нещо

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
Re: e46 си харесах help!!!!
tsurata написа:Здравейте,колеги! Харесал съм си 1на е46...
е и аз си аресах едно маслено зелено
330xd M57 6 cylinder 184 HP 220 km/h 2000 - 2003
амааааа нема

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
Re: e46 си харесах help!!!!
PeBaLs написа:tsurata написа:Здравейте,колеги! Харесал съм си 1на е46...
е и аз си аресах едно маслено зелено
330xd M57 6 cylinder 184 HP 220 km/h 2000 - 2003
амааааа нема
е аз смятам да я вземам тази,за туи питам;)))иначе уж пича във виа я е карал и там саму казали за биалетката и датчика 100 лв било ...ма днес пак отиваме ..ааа и халогени за 30 лв броя щел да намери

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
датчика за еърбега в седалката е няколко стотин левчета ,той не му е проверявал цената просто е казал няква ниска сума "на око"
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
add1cted написа:~300 лева с труд в дару е датчика
чудесно

tsurata написа:add1cted написа:~300 лева с труд в дару е датчика
чудеснотой ше намали ...днес нямаше време и се надявам утре да идем до сервиза и да я взимам ако са само тея неща:) а тва за левия крак дето се слага на шофиорското място "почиваш педал" (пластмасов)му викат сменя ли се и колко горе долу струва!??
95-6 лева във Вари - оригинален М-ков
There is no replacement for displacement
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
ужас ! днес малко се повозихме с въпросното купе ,оба4е е страшно ниско ...на сяка дупка бум гумата се потърка отзад ,и кат качихме 1ин 90 кг отзад направо се скъса да се опира гумата у калника ...страшно готино е обче е само за гледане с тез наще пътища не мое да се кара ...
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
случайно да не би да е това
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
bace_martu написа:случайно да не би да е това
да баце точно това е !!! предната броня е на 2 пръста от земята ,а задната на 3-4 ...не се майтапя! На яве тва бмв е мн мн по-красиво ,щото тея снимки са правени с някъф гсм смотан ...нз и аз що опира ама задните гуми са 235/40/17 good year F1 ама от страни понеже жантите са още по широки с борд опират мн тея гуми даже като се возихме 2 момчета,т.е ако я купя трябва да се возя сам за да не опира по завойте и по траповете а те са мн по наште улици ...Weitech е иначе окачването ,не я знам тая марка дали е добра!ама явно не е достатъчно твърдо въпреки че е почти ново окачването,не е преценено гуми жанти и окачване!и отдолу кат го погледнахме на стенда как му се е нажулил корема всич1ки кори и тръбички под колата и се отказах ...за легнал полицай да не говорим как се спира и се минава на страни!Ин аче пак казвам сташно е на живо мн красиво ама за тая цена ...не сам трябва да се воза за да не опира никога и да не купувам гуми постоянно!
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
© написа:има нещо не както трябва - гуми, джанти или пък окачване
как ще опира? това да не е голф за 2000лв ... егати "маниака"
точно за това се отказах след мн размисли ! Не ми се дават 20000 лв за бмв мн готино ,но с поведение на голф 2!И те първа да се захващам с ремонти след такава голяма инвестиция ...не благодаря!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега колата е опирала,защото джантите и са от 5-ца 100%
Погледни колко на вън седят и предните
И с тоя размер гума пак от 5-ца.
Явно е била с други джанти които са продали или просто пича много се е накефил на големия борд който има задната джанта.
Не е проблем окачването,бас хващам,че ако свалите една задна джанта ЕТ-то и нама да е по голямо от 20-25
Погледни колко на вън седят и предните

И с тоя размер гума пак от 5-ца.
Явно е била с други джанти които са продали или просто пича много се е накефил на големия борд който има задната джанта.
Не е проблем окачването,бас хващам,че ако свалите една задна джанта ЕТ-то и нама да е по голямо от 20-25

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2