Кой с каква нафта кара ???

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Кой с каква нафта кара ???

Мнение от BMW_325 TDS » 15 Авг 2007, 19:05

Колеги както се похвалих вече вчера станах горд собственик на BMW 320 D E46 и искам да ви попитам как стоят нещата с нафтата ??? Значи чувам доста мнения на доста хора и искам да обсъдим каква нафта да сипвам ??? Значи предлага ми се нафта да си купувам на 1.20 лв. от тук оттам и някои хора казват , че си карат с такава нафта и всичко в бомба , но пък други казват, че ще си съсипя двигателя , други пък казват , че и на бензиностанция също нафтата е некачествена и зле , така че искам да ви попитам кой на какво кара и ако може да ми посочите правилния вариант . За мене от една страна е най - добре ако си намирам нафтица на тънко ( все пак 1.20 , че даже поддочух и за по ниски цени си е яко далавера ), но пък отдруга ако си съсипя двигателя ....... и така не знам . Вие какво ще кажете ??? Къде да зареждам ( чувам че OMV е с най- добрата нафта ) .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jazz » 15 Авг 2007, 19:54

как ще караш с навта от 1.20 полудя ли? тва да не ти е стария дизелов голф -2 :mhihi: слагаи само от доказани фирми- омв-лукоил-колата е достатъчно икономична че да се правиме на измекяри :mhihi:но българчето си е българче -се гледа нещо тъничко на делавера ,и после се бие по главата :mhihi:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 15 Авг 2007, 20:36

Мойта е 2,10 литъра :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 15 Авг 2007, 20:43

1.20 е доста под цената на едно и ако не е крадена ще е як боклук

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 15 Авг 2007, 21:25

никога от бензиностанции с "доказани имена"
пресипвам си я от резервара на некои тир за лев и нещо и си свиркам .. и вече така 3та година ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 15 Авг 2007, 23:50

bam-bam написа:никога от бензиностанции с "доказани имена"
пресипвам си я от резервара на некои тир за лев и нещо и си свиркам .. и вече така 3та година ;)

:yes: :yes: :yes: Това е най-доброто решение. Тука като дойдат тираджиите я дават по лев лев и 20 ама е добра, един познат си кара всичките коли с такава и е много доволен :) До сега е нямал проблеми :)
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 16 Авг 2007, 12:57

"...бе и без пари да е пак че я краднем..."
:mhihi:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01 740d
Мечтае да кара: в насрещтното...

Мнение от Georgiev BMW » 16 Авг 2007, 14:15

За моята кола в лукоил е най добрата нафта и след това ОМВ . И аз купувам по 1.30 нафта ама ми я сипват направо от лукоила търси някой шофиор към фирма дето си пести нафтата и после продава.Аз така правя, тва е далаверата ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jazz » 16 Авг 2007, 15:09

bmw - карате .......не ви ли е срам ...срам голем срам....... :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgiev BMW » 16 Авг 2007, 15:55

jazz написа:bmw - карате .......не ви ли е срам ...срам голем срам....... :confused:

Длъжен ли съм да се правя на баровец и да си хвърлям парите на ляво и на дяско, само защото карам БМВ ? :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jazz » 16 Авг 2007, 17:20

като сипваш от бензиностанция не значи че си баровец :mhihi: колко икономия ще направиш... не ти ли стига че колата е достатъчно икономична, да ходиш като измекяр с некви туби да преливаш нафта от некви съмнителни шофери на тирове , не приляга на имиджа на бмв, купи си по-добре фиат или опел :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 16 Авг 2007, 18:04

Абе вие луди ли сте с тая "нелегална" нафта - само беля ще си направите. Не стига че са супер икономични новите дизели, пък и евтинджоз дизелче им слагата :roll: Аз на тдс-а не съм му слагал от друга освен Супер Дизел от ЛукОйл или от ОМВ, а вие на тия скъпи коли ще се циганите...... :roll:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jazz » 16 Авг 2007, 18:10

евала брат каза им го на място :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 16 Авг 2007, 21:39

kriso85 написа:Абе вие луди ли сте с тая "нелегална" нафта - само беля ще си направите. Не стига че са супер икономични новите дизели, пък и евтинджоз дизелче им слагата :roll: Аз на тдс-а не съм му слагал от друга освен Супер Дизел от ЛукОйл или от ОМВ, а вие на тия скъпи коли ще се циганите...... :roll:

мислиш че твойта е по убафа ли :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
нали Тира е заредил преди малко на Лукойла баце ... ти като че ли падаш от луната и тея хора зареждат от там където и ти ... иначе е друго да идеш на колонката и да те видят сички че зареждаш от там :mhihi:

иначе както някои каза .. БМВТа караме срам срам голем .. айде са бързо сички да си праим колите само в Камор и Дару .. да си купуваме само НОВИ части .. е тфа е истински БМВ ентусиаст ... ехх мъка мъка .. друго е като си подържаш колата с Дару и имаш фактура за хххх лева която става само за кенефа :mhihi: :mhihi: :mhihi:
иначе и аз искам некои шестак да ми стои пред блока и да ходя с него до Екото .. ама нейсе ... наще не се съгласиха на идеята :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgiev BMW » 16 Авг 2007, 22:35

Напълно съм съгласен с теб колега.Не на всички парите им растат по дърветата, пък и да растяха човек трябва да си прави сметката неможе сички да сме рокфелери. Някой ще кажат, че разсъждавам така само, защото съм от Габрово :mhihi: ма според мене няма нищо срамно в това да си купивам ефтина нафта докато знам че ти я купуваш от същото място и се ръсиш повече от мене 8)

Следваща

Назад към E46