Кой с каква нафта кара ???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Кой с каква нафта кара ???
Колеги както се похвалих вече вчера станах горд собственик на BMW 320 D E46 и искам да ви попитам как стоят нещата с нафтата ??? Значи чувам доста мнения на доста хора и искам да обсъдим каква нафта да сипвам ??? Значи предлага ми се нафта да си купувам на 1.20 лв. от тук оттам и някои хора казват , че си карат с такава нафта и всичко в бомба , но пък други казват, че ще си съсипя двигателя , други пък казват , че и на бензиностанция също нафтата е некачествена и зле , така че искам да ви попитам кой на какво кара и ако може да ми посочите правилния вариант . За мене от една страна е най - добре ако си намирам нафтица на тънко ( все пак 1.20 , че даже поддочух и за по ниски цени си е яко далавера ), но пък отдруга ако си съсипя двигателя ....... и така не знам . Вие какво ще кажете ??? Къде да зареждам ( чувам че OMV е с най- добрата нафта ) .
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
никога от бензиностанции с "доказани имена"
пресипвам си я от резервара на некои тир за лев и нещо и си свиркам .. и вече така 3та година
пресипвам си я от резервара на некои тир за лев и нещо и си свиркам .. и вече така 3та година

bam-bam написа:никога от бензиностанции с "доказани имена"

Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
За моята кола в лукоил е най добрата нафта и след това ОМВ . И аз купувам по 1.30 нафта ама ми я сипват направо от лукоила търси някой шофиор към фирма дето си пести нафтата и после продава.Аз така правя, тва е далаверата 

- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
jazz написа:bmw - карате .......не ви ли е срам ...срам голем срам.......
Длъжен ли съм да се правя на баровец и да си хвърлям парите на ляво и на дяско, само защото карам БМВ ?

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Абе вие луди ли сте с тая "нелегална" нафта - само беля ще си направите. Не стига че са супер икономични новите дизели, пък и евтинджоз дизелче им слагата
Аз на тдс-а не съм му слагал от друга освен Супер Дизел от ЛукОйл или от ОМВ, а вие на тия скъпи коли ще се циганите...... 

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
kriso85 написа:Абе вие луди ли сте с тая "нелегална" нафта - само беля ще си направите. Не стига че са супер икономични новите дизели, пък и евтинджоз дизелче им слагатаАз на тдс-а не съм му слагал от друга освен Супер Дизел от ЛукОйл или от ОМВ, а вие на тия скъпи коли ще се циганите......
мислиш че твойта е по убафа ли

нали Тира е заредил преди малко на Лукойла баце ... ти като че ли падаш от луната и тея хора зареждат от там където и ти ... иначе е друго да идеш на колонката и да те видят сички че зареждаш от там

иначе както някои каза .. БМВТа караме срам срам голем .. айде са бързо сички да си праим колите само в Камор и Дару .. да си купуваме само НОВИ части .. е тфа е истински БМВ ентусиаст ... ехх мъка мъка .. друго е като си подържаш колата с Дару и имаш фактура за хххх лева която става само за кенефа

иначе и аз искам некои шестак да ми стои пред блока и да ходя с него до Екото .. ама нейсе ... наще не се съгласиха на идеята

- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
Напълно съм съгласен с теб колега.Не на всички парите им растат по дърветата, пък и да растяха човек трябва да си прави сметката неможе сички да сме рокфелери. Някой ще кажат, че разсъждавам така само, защото съм от Габрово
ма според мене няма нищо срамно в това да си купивам ефтина нафта докато знам че ти я купуваш от същото място и се ръсиш повече от мене 

43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3