Въпросче за антирадар
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Въпросче за антирадар
Здравей те колеги,
Предполагам всички сте чули за новите санкции които се налат в момента,та имам един въпрос,възможно ли е и къде може да се направи да се вгради антирадар в колата,че да не ми се налага постоянно да го прибирам и вадя от джабката при всяко качване и слизане и също ако има запознати да кажат кои са по-добри от други антирадари и колко горе долу може да излезе една такава процедура
Предполагам всички сте чули за новите санкции които се налат в момента,та имам един въпрос,възможно ли е и къде може да се направи да се вгради антирадар в колата,че да не ми се налага постоянно да го прибирам и вадя от джабката при всяко качване и слизане и също ако има запознати да кажат кои са по-добри от други антирадари и колко горе долу може да излезе една такава процедура

това което ти трябва е РАДАР ДЕТЕКТОР .. обаче тука в БГ нали всички са експерти и си имат собствени кръщения за всички техники .. особено за "климатроника" .. който явно е нещо между парктроник и типтроник само че с климатик по-средата

та тия "антирадари" дето ги продават в бг са си радар детектори .. най-добрите като цена/качество са на Whistler .. има и на Cobra добри .. този модел излиза най-изгодно: Whistler DE-1793SE има почти всичко и на ebay.de може да си го намериш за ~30 евра .. тия тука дет ги продават са много надути цените .. като всякаква друга техника в бг
антирадара отклонява сигнала на радара и го обърква така че да не може да те засече .. куките го усещат това обаче и ти ги конфискуват щото е незаконен .. радар детектора обаче е напълно законен и само детеква сигнала без да му влияе
палим, гасим и газим ...
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Благодаря на всички които се отзоваха,това за радар детектора ще го замомня,само не ми стана ясна схемата с климатроника
Един приятел с Пасат си е монтирал детектор - скрит монтаж в тавана точно над огледалото. С миниатюрно мързеливо ключе, изведено в дупчица до пепелника. Когато си иска си го включва, само прещраква ключето. Няма жабки, няма висящи кабели към запалка, нищо не се вижда. Ако искаш ще го разпитам къде са му го монтирали и ще ти кажа.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
моя си седи в левия ъгъл върху таблото и си нямам проблеми ...
само дето чат пат забравям да го гледам и ....
едит:а с кобра съм аз и съм доволен
само дето чат пат забравям да го гледам и ....

едит:а с кобра съм аз и съм доволен
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
И аз съм с Cobra, в предишната ми кола седеше в ниша над пепелника но в новата е прекалено тясно. В крайна сметка ми го монтираха над плафона (над централното огледало за обратно виждане), не се вижда и се включва/изключва когато ключа е на контакт или колата работи. Работи перфектно и звуковата сигнализация се заглушава в зависимост от силата на радар сигнала (т.е. като ги приближаваш се заглушава), но така или иначе няма какво да ти кажат за радар детектора, дори и на предното стъкло да го залепиш.
.. дайте модели от които сте доволни.
чета форумите за да избера модел. след последния акт +74 км/ч и новия закон НЯМА НАКЪДЕ..
едно коментарче за пътна полиция - НЕ засичат скорост около училища или на опасни места в града. те засичат скоростта на магистрала при измислени знаци за ограничение 80 км/ч .. и имат претенции че ни опазвали нас, шофьорите.
вчера гледах тарашеха и колите на паркинга пред зала Фестивална - глобяват колеги които показват на приятелките как се тръгва и спира без да се гаси колата. нали и паркинга се води път, закона важи и там. и те СПАСЯВАТ ли СПАСЯВАТ човешки животи срещу 5-10 лева на парче...
чета форумите за да избера модел. след последния акт +74 км/ч и новия закон НЯМА НАКЪДЕ..
едно коментарче за пътна полиция - НЕ засичат скорост около училища или на опасни места в града. те засичат скоростта на магистрала при измислени знаци за ограничение 80 км/ч .. и имат претенции че ни опазвали нас, шофьорите.
вчера гледах тарашеха и колите на паркинга пред зала Фестивална - глобяват колеги които показват на приятелките как се тръгва и спира без да се гаси колата. нали и паркинга се води път, закона важи и там. и те СПАСЯВАТ ли СПАСЯВАТ човешки животи срещу 5-10 лева на парче...
да, напълно прав си
Аз имам Cobra 9630 и за сега съм доволен. Спасявал ме е доста пъти. Монтирал съм го до огледалото като е захранен от един кабел близо до плафона- предполагам е за сензора за дъжд или някой друг сензор - винаги като съм на контакт радар-детектора е включен. Другото важно нещо е, че не губи настройките си при изключване, а мисля че имаше опция за самоизключване след 30мин след изгасяне на двигателя
Аз имам Cobra 9630 и за сега съм доволен. Спасявал ме е доста пъти. Монтирал съм го до огледалото като е захранен от един кабел близо до плафона- предполагам е за сензора за дъжд или някой друг сензор - винаги като съм на контакт радар-детектора е включен. Другото важно нещо е, че не губи настройките си при изключване, а мисля че имаше опция за самоизключване след 30мин след изгасяне на двигателя
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Re: Въпросче за антирадар
Колеги доста търсих, но не намерих темата за детектор радарите как се връзват към централния плафон.
малко по спомени говоря - ако имаш лампи за четене, го връзваш към тях, също става и към сензор за дъжд ... иначе, нямам идея. По добре пусни кабели от някъде другаде
А как става връзването - режеш кабелите на захранващия кабел на радардетектора и внимаваш само да не объркаш + в последствие, че имам една изгоряла кобра заради подобно нещо
А как става връзването - режеш кабелите на захранващия кабел на радардетектора и внимаваш само да не объркаш + в последствие, че имам една изгоряла кобра заради подобно нещо
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
И сега някой ако каже къде настройват радари за нашите стандарти,че ми пратиха една Кобра от Щатите ама не сработва в Бг
само като види антена на Булсат тогава скимти.

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Лошо с простия плафон съм. Става ли да го вържа към диодните лампички и без това карам винаги на габарит, защото ангелските очи премигват когато не съм ги пуснал. Гаранцията сигурно ще му отпадне като му изрежа кабела нали?
Накрайника му ако е за включване към запалка-взимаш си от една морга стара запалка и я връзваш паралелно на съществуващата и го скриваш под нишите пред скоростния лост(има достатъчно място)така запазваш и предпазителчето, което ще изгори при евентуално укъсяване на веригата.Захранващият кабел си го пускаш до където ти душа иска.
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2