"Мистерията" бели мигачи

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

"Мистерията" бели мигачи

Мнение от IRB » 22 Апр 2007, 23:23

Здравейте ВМW маняци!
Искам да Ви поздравя за страхотното порталче което сте си направили. Форума е невероятен, пълен с много полезна информация, с много приятни хора и не на последно място - с много хубави коли!

Преди седмица си взех една 318-ка /99"/ преди фейслифт-а с оранжеви мигачи отпред и отзад. Колата е маслено зелен металик, със 15" ВВС джанти. (Така си дойде от майчината и родина - Германия) Още преди да закупя колата, повечко галех окото на тези с бели мигачета и големи джанти, примерно 17. Сега въпросите ми са няколко:

1. Кои модели сериино излизат от завода с бели мигачи (отпред и отзад)? Какво точно трябва да се поръча в магазина? В смисъл такъв, какво да кажа, че да направя правилната поръчка за това което искам.
2. Във книжката на колата и дават максимум 16" джанти. Ще и натежи ли, ако я обуя в 17-ки и ще има ли отражения върху стабилността.

За сега са ми това питанките, ще се радвам ако ми бъде отвърнато с малко внимание, ако ли пък не - здраве да е!

Хайде весела седмица на всички :P

ентусиаст
Аватар

Re: Мистерията "бели мигачи" или още - Какво стои

Мнение от add1cted » 22 Апр 2007, 23:26

IRB написа:Здравейте ВМW маняци!
Искам да Ви поздравя за страхотното порталче което сте си направили. Форума е невероятен, пълен с много полезна информация, с много приятни хора и не на последно място - с много хубави коли!

Преди седмица си взех една 318-ка /98"/ преди фейслифт-а с оранжеви мигачи отпред и отзад. Колата е маслено зелен металик, със 15" ВВС джанти. (Така си дойде от майчината и родина - Германия) Още преди да закупя колата, повечко галех окото на тези с бели мигачета и големи джанти, примерно 17. Сега въпросите ми са няколко:

1. Кои модели сериино излизат от завода с бели мигачи (отпред и отзад)? Какво точно трябва да се поръча в магазина? В смисъл такъв, какво да кажа, че да направя правилната поръчка за това което искам.
2. Във книжката на колата и дават максимум 16" джанти. Ще и натежи ли, ако я обуя в 17-ки и ще има ли отражения върху стабилността.

За сега са ми това питанките, ще се радвам ако ми бъде отвърнато с малко внимание, ако ли пък не - здраве да е!

Хайде весела седмица на всички :P

Привет! Пожелавам ти много безаварийни километри и никакви ядове с колата! За мигачите - ако държиш да са оригинал отиди на ул. Оборище 50 фирмата се казва Вари 2000 и там можеш да си поръчаш. А ако не можеш да се разходиш по Симеон и най-вероятно ще намериш или да се обадиш в някоя морга. За джантите може разбира се. Аз в момента съм с 18ски и са доста тежки, но пък визията е 8), а пък колкото по-голяма е гумата толкова повече стъпва на пътя и дава повече стабилност.
There is no replacement for displacement

Потребител
Аватар

Мнение от IRB » 22 Апр 2007, 23:29

Благодаря ти, на теб също!

Тъй като гледам във немското мобиле има няколко "варианта" на белите мигачи, някъде мога ли да видя номер на партидата на едните и на другите. В смисъл такъв - някой са с бяла лента в средата, други само най-горната част от стопа е бяла. Другото което е, за каква цена говорим оригинални/фалшиви (Турски вероятно)?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 22 Апр 2007, 23:32

е малко ускорението ще ти се наруши със 17ките ,,, но пък по стабилна ще е .. .
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 22 Апр 2007, 23:33

IRB написа:Благодаря ти, на теб също!

Тъй като гледам във немското мобиле има няколко "варианта" на белите мигачи, някъде мога ли да видя номер на партидата на едните и на другите. В смисъл такъв - някой са с бяла лента в средата, други само най-горната част от стопа е бяла. Другото което е, за каква цена говорим оригинални/фалшиви (Турски вероятно)?

Ами тея който мигача им е посредата са след фейс лифта, но те стават и на преди фейс лифта и изглеждат по-добре. А иначе нямам представа не съм питал за тях

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 22 Апр 2007, 23:33

IRB написа:Благодаря ти, на теб също!

тва за стопа сигурно говориш ... с лентата по средата са след фейслифта ... другите са преди
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

Потребител
Аватар

Мнение от IRB » 22 Апр 2007, 23:35

Е, в такъв случай мисля да взема два предни бели мигача, и два стопа след фейслифта. На каква сума ще ми стъпи това удоволствие?
Отностно джантите, метнал съм око на тези от М6. Как ли ще стоят на Е46 :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 22 Апр 2007, 23:43

аве с тия наще дупки по-добре недей ... пък и 17ки незнам дали има ....
некви реплики ще ти трябват ама все пак те нямат изправяне заради малкото си лъчи ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 22 Апр 2007, 23:49

Правилно си се насочил :mhihi: ето ти снимка мойта е точно с такива джанти http://img262.imageshack.us/my.php?image=17032007064lb9.jpg

Потребител
Аватар

Мнение от IRB » 22 Апр 2007, 23:59

Ох, съцето ми спря.
Невероятна визия си постигнал, поздравления!!! :clap: :clap: :clap:

Можеш ли да дадеш пълен размер на гумите с джантите, както и това реплика или оригиналната джанта е :shock:

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 23 Апр 2007, 0:01

IRB написа:Ох, съцето ми спря.
Невероятна визия си постигнал, поздравления!!! :clap: :clap: :clap:

Можеш ли да дадеш пълен размер на гумите с джантите, както и това реплика или оригиналната джанта е :shock:

Не са оригинални реплика са. Оригиналните четирите ще излязат колкото 1/4 от колата :mhihi: . Гумите отпред са 225/40/18 отзад 255/35/18. И верно си е трудничко с такива джанти по нашите улици, ама който може да пази нема проблеми :D

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 23 Апр 2007, 0:29

Добре дошъл, колега.

А, относно джантите... аз съм със същия модел и перкам на 18ки, така че да имаш проблеми, даже ако искаш и 18 :mhihi:

Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 23 Апр 2007, 4:18

обърнете внимание че на купето джантите са реплика 18-ки и съм сигурен че са адски тежки а на absix на 18-ката джантите са оригинални БМВ магнезиеви и са много леки...мисълта ми е че с тия реплика 18-ки как ще се спъне 318-ката просто не е истина...мое мнение :confused:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Слави
Аватар

Мнение от © » 23 Апр 2007, 6:18

add1cted написа:Правилно си се насочил :mhihi: ето ти снимка мойта е точно с такива джанти http://img262.imageshack.us/my.php?image=17032007064lb9.jpg

страшна е!
тук също има едно купе с такива джанти, много му се кефя, въпреки че е 318ка

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 23 Апр 2007, 9:38

LeX написа:обърнете внимание че на купето джантите са реплика 18-ки и съм сигурен че са адски тежки а на absix на 18-ката джантите са оригинални БМВ магнезиеви и са много леки...мисълта ми е че с тия реплика 18-ки как ще се спъне 318-ката просто не е истина...мое мнение :confused:

Мда верно са си яко тежки. Аз като ги пренасях си секнах кръста направо :shock:

Следваща

Назад към E46