DICE
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Scouser
- младши ентусиаст
-
НА
http://www.europeanautosource.com/index.php?cPath=42_136&osCsid=c2e83d5b0bdd61aca2ee0e2bf5d67ef7
Ако не разбереш от линка това е устройство което ти позволява да си интегрираш И-под-а към оригналното стерео на колата но само ако имаш място за ЦД-чейнджър. Също има и АUX-input ако искаш да ползваш Сателтно радио, HD радио, мп3 плаъер, и тн. Най готиното му е че само го закачаш без да режеш кабели и тем подобни глупости и също ти изписва инфото от ипода на радиото.
http://www.europeanautosource.com/index.php?cPath=42_136&osCsid=c2e83d5b0bdd61aca2ee0e2bf5d67ef7
Ако не разбереш от линка това е устройство което ти позволява да си интегрираш И-под-а към оригналното стерео на колата но само ако имаш място за ЦД-чейнджър. Също има и АUX-input ако искаш да ползваш Сателтно радио, HD радио, мп3 плаъер, и тн. Най готиното му е че само го закачаш без да режеш кабели и тем подобни глупости и също ти изписва инфото от ипода на радиото.
- Scouser
- младши ентусиаст
-
© написа:148 долара там
лошото е, че може да управлява само IPod, но това не е малко
виж му модел, пусни някоя снимка и ще се разбере дали подържа сд чейнджър
MM не само ипод. Прочети кво съм написал.
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
© написа:159$ с доставка до град в САЩ от тук http://www.europeanautosource.com/produ ... cts_id=268
о значи си го взел от там от където ти казах.
Честито! Инсталацията е елементарна. Закачаш
първия кабел в чейнджъра и в dice, а
втория от dice в ipoda. Само трябва да направиш
малко настройки, за да ти изписва песните на
дисплея в колата и да можеш да ползваш копчетата
на волана(ако това вече не е направено)
Въпросът е къде ще скриеш самия dice, че моя кисне
под седалката и ме дразни
Да, точно от където ми каза
Аз мисля да го скрия някъде вътре зад жабката например
Свързах го за проба, обаче ми се стори много сложно. текста на песните тръгна веднага, но нещо натиснах и зацикли здраво .. включване, изключване - все същото. Нещо такова показва с бутон 1 - BASS:70 2- MID 68 и така всички бутони с някакви настройки, и песните не може да се сменят
Освен това ми е интересно как мога да преглеждам съдържанието на IPod - като натисна бутон 1 песните вървят една след друга, с 2 се сменят плейлистите и после пак трябва да натисна 1 за да сменя песен в самата плейлиста??
За какво са тези ключета на DICE с on и off? Пробвах ги и май нищо не променят

Аз мисля да го скрия някъде вътре зад жабката например
Свързах го за проба, обаче ми се стори много сложно. текста на песните тръгна веднага, но нещо натиснах и зацикли здраво .. включване, изключване - все същото. Нещо такова показва с бутон 1 - BASS:70 2- MID 68 и така всички бутони с някакви настройки, и песните не може да се сменят

Освен това ми е интересно как мога да преглеждам съдържанието на IPod - като натисна бутон 1 песните вървят една след друга, с 2 се сменят плейлистите и после пак трябва да натисна 1 за да сменя песен в самата плейлиста??
За какво са тези ключета на DICE с on и off? Пробвах ги и май нищо не променят
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
променят, променят...
прочети книжката по-добре и
ще видиш, че така не си спомням.
прочети и ще видиш. Аз изхвърлих мойта
книжка и не си спомням кое какво правеше,
но ако не се справиш ще ти кажа моите как са on/off
прочети книжката по-добре и
ще видиш, че така не си спомням.
прочети и ще видиш. Аз изхвърлих мойта
книжка и не си спомням кое какво правеше,
но ако не се справиш ще ти кажа моите как са on/off
днес го инсталирах
DICE закрепих зад жабката,
за сега всичко работи добре, текста се изписва на дисплея, само песните на кирилица не тръгват
, но ще ги преименувам на латиница
Все още ми е трудно да прелиствам песните само от волана, плейлистите май ще играят ролята на дискове, а по албуми така и не съм се ориентирал още
Ако добавиш някоя нова песен как ще достигнеш най-бързо до нея?
DICE закрепих зад жабката,
за сега всичко работи добре, текста се изписва на дисплея, само песните на кирилица не тръгват

Все още ми е трудно да прелиствам песните само от волана, плейлистите май ще играят ролята на дискове, а по албуми така и не съм се ориентирал още
Ако добавиш някоя нова песен как ще достигнеш най-бързо до нея?
13 мнения
• Страница 1 от 1