Климатроник - може ли да се спре?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Климатроник - може ли да се спре?
Всеки път като паля и климатика се включва (или по-точно парното). Има ли начин да го направя по дефолт да е изключен, а само като искам да го пускам? Така е на Е36-цата 

naskoksan написа:на мойта кола като го изключиш
преди да я загасиш, следващия старт
климатика не се пали!!!
След 2004 ли беше твойта? Казват, че след '04 климат контрола е различен и там става номера с изключването на климатроника, гасене на колата и запаметяване. За справка, моя климат контрол няма НИЩО общо с този.
Твоя такъв ли е?
А за по старите май има възможност за препрограмиране.
До колкото четох, това е положението.
Моят е малко по-различен. Става въпрос за сивата Е46-ца на Gazzzar. Мисля че така по-лесно ще се сетите за кой климатроник става въпрос.
От борд компа не става, незнам дали ще може през сервизния интерфейс.
Naskosan -> по същия начин е на Е36-цата. Може би са решили така да пуснат в продажба Е46, но след като голям процент от клиентите не са одобрили постоянно да им работи климатроника са го върнали стария вариант при фейслифта. Това разбира се е мое предполжение.
Все пак ако някой може да предложи вариант без побългаряване да пише.
От борд компа не става, незнам дали ще може през сервизния интерфейс.
Naskosan -> по същия начин е на Е36-цата. Може би са решили така да пуснат в продажба Е46, но след като голям процент от клиентите не са одобрили постоянно да им работи климатроника са го върнали стария вариант при фейслифта. Това разбира се е мое предполжение.
Все пак ако някой може да предложи вариант без побългаряване да пише.
Има да, затова при някой става (при теб), а при други не (при мен и BMX). След '04 или ако си с новия климатроник помни, ако си го угасил и не се включва (трябва сам да си го пуснеш). При нас, по старите, евентуално някакво препрограмиране в Камор/Дару, иначе няма как да стане.
BMX, при теб няма да стане, освен ако не се препрограмира, щото съм сигурен, че си със стария климат контрол.
BMX, при теб няма да стане, освен ако не се препрограмира, щото съм сигурен, че си със стария климат контрол.
Моят е такъв като на снимката, а колата е 9/2002г. Явно преди 2004г. са започнали да вграждат този модел. Не съм пробвал това с изключването, но се учудвам, че ви дразни?!
Той е супер безшумен в сравнение с Е36. Оставил съм го на 19 градуса и не го пипам, почти не се чува и няма нужда от изключване
Интересно ми е това А в кръгчето какво означава? Автоматично да не позволява да влиза външен въздух ако е замърсен? Как ще "разбере", че е мръсен въздуха?

Интересно ми е това А в кръгчето какво означава? Автоматично да не позволява да влиза външен въздух ако е замърсен? Как ще "разбере", че е мръсен въздуха?
Absix -> определено съм със стария и точно това имах впредвид - да се препрограмира. Въпросът обаче е някой правил ли го е вече? Предполагам, че някакъв ъпдейт на софтуера. Има ли въобще такава услуга?
© -> вчера смених компресор, защото се беше прецакал съединителя и в резултат компресорът беше тотална щета
Идеята ми е да се предпазя от подобен проблем за в бъдеще, иначе не ми пречи.
© -> вчера смених компресор, защото се беше прецакал съединителя и в резултат компресорът беше тотална щета

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3