неколко въпроса за 318 '99
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
неколко въпроса за 318 '99
преди седмица се престраших и си взех 318i '99 и имам неколко въпроса:
1) точно ли отчита стрелката за моментния разход? при мен все си е над 10л и това ме притеснява. а също и когато изключа от скорост в движение стрелката отчита разход от 3-4л?
2) имам некакъв шум в купето след 40 км/ч. предишния собственик ми казваше че е от гумите понеже са доста големи - 225/R16. сложих зимни гуми но звука пак си го има. та се съмнявам дали не са лагери или пък недай си Боже диференциал! как да разбера къде е проблема и имал ли е некой подобен проблем? а и колко евентуално струва лагер за главина на БМВ?
3) има ли смисъл от чип-тунинг за 318? в смисъл ще се усетат ли тея 13-15
кончета? също има ли смисъл от K&N въздушен филтър-ще има ли промяна във звука и вървежа?
4) цена на кристални мигачи за Е46(става въпрос за тея при фаровете)-нови или втора ръка
Мерси
1) точно ли отчита стрелката за моментния разход? при мен все си е над 10л и това ме притеснява. а също и когато изключа от скорост в движение стрелката отчита разход от 3-4л?
2) имам некакъв шум в купето след 40 км/ч. предишния собственик ми казваше че е от гумите понеже са доста големи - 225/R16. сложих зимни гуми но звука пак си го има. та се съмнявам дали не са лагери или пък недай си Боже диференциал! как да разбера къде е проблема и имал ли е некой подобен проблем? а и колко евентуално струва лагер за главина на БМВ?
3) има ли смисъл от чип-тунинг за 318? в смисъл ще се усетат ли тея 13-15
кончета? също има ли смисъл от K&N въздушен филтър-ще има ли промяна във звука и вървежа?
4) цена на кристални мигачи за Е46(става въпрос за тея при фаровете)-нови или втора ръка
Мерси

ми звука не е постоянен. до 30-40 км/ч не се чува, но след тая скорост се чува нещо като "хлопане" отзад. след като сложих зимните гуми звука се промени, т.е. по-различно "хлопане". но не мисля че е от гумите защото са чисто нови Мишелин Алпин 15 цола. след 40 км/ч звука става постоянен и доста дразнещ - не се чува двигатела, а досадното хлопане 

така е - шумове трудно се определят във форума
но имам още един въпрос който може би е бил разискван но неможах да го намера. свети ми лампата за еърбега. на какво може да се дължи това. предишния собственик ми каза че бил некакъв прекъсвач или нещо такова?
а колко струва диагностика в БМВ Сервиз в София?
мерси!

но имам още един въпрос който може би е бил разискван но неможах да го намера. свети ми лампата за еърбега. на какво може да се дължи това. предишния собственик ми каза че бил некакъв прекъсвач или нещо такова?
а колко струва диагностика в БМВ Сервиз в София?
мерси!
8 мнения
• Страница 1 от 1