Проблеми с е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
Проблеми с е46
Здравейте.
Имам следният проблем с БМВ 318и 1999г. Не ми работят прозорците (само с ключа като задържа копчето за окл) не ми работят чистачките, не ми работи климатика, радио не работи пише disabled. Смених лентов кабел на волана, смених всичките релета, смених радиото, смених модула за чистачките стъклата и т.н. Също така мигачите работят, но не издават звук и на таблото не премигва лампичката за мигачите, ходих на жичкаджия и не откри проблема. Ходих и при други майстори и никой не може да открие проблема и затова пиша тук. Някои имал ли е такъв проблем и да го е оправил? Или да ме прати при майсто, който разбира от тези неща. От София съм.
Имам следният проблем с БМВ 318и 1999г. Не ми работят прозорците (само с ключа като задържа копчето за окл) не ми работят чистачките, не ми работи климатика, радио не работи пише disabled. Смених лентов кабел на волана, смених всичките релета, смених радиото, смених модула за чистачките стъклата и т.н. Също така мигачите работят, но не издават звук и на таблото не премигва лампичката за мигачите, ходих на жичкаджия и не откри проблема. Ходих и при други майстори и никой не може да открие проблема и затова пиша тук. Някои имал ли е такъв проблем и да го е оправил? Или да ме прати при майсто, който разбира от тези неща. От София съм.
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
Re: Проблеми с е46
Здрасти, проблема най-вероятно ти е в Can-bus шината. Имаш прекъсване или окъсяване някъде по инсталацията. CAN+ (high) - жълто-червен, CAN- (low) жълто-кафяв кабел
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
Колега това нищо не ми говори :д гледах в нета, но не намирам инфо за всичките проблеми и от какво може да се е получил ?
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
И това проверих днес и не е от него нито от абс модула
4 мнения
• Страница 1 от 1