Разп.вал колянов вал проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Makeiteasy
- Потребител
-
Разп.вал колянов вал проблем
Здравейте имам нужда от помощ набива ми грешка че няма синхрон между датчик разп.вал и колянов вал също така прекъсване на 1,2,3 цилиндър ето ги и грешките
какво да правя преди време ми набиваше грешката само в единия датчик на изпускателя смених го с хела грешката изчезна и се чудя дали е трябвало да сменя и този на смукателя те се водят сензор а и б аз смених само б където беше грешкатаВие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Разп.вал колянов вал проблем
Датчиците се сменят само с оригинални, за да няма после "интересни" грешки. Но като начало прочети колата с оригинална диагностика, за да ти излезнат грешките съгласно възгледите на BMW, а не на някой случаен програмист. Виж и живите дани, за да си сигурен какво трябва да направиш.
- Makeiteasy
- Потребител
-
Re: Разп.вал колянов вал проблем
Закачих я на инпа ето малко инфо
На живи данни като подам газ сондите се нормализират за момент и пак така някакви луди стойности не ми дава да прикача още снимки иначе грешките отново са прекъсване на различни цилиндри 1,2,3.
Само да кажа че това става като закача буксата на дебитомера без дебитомер колата върви доста по добре пробвани са 3 дебита един нов афтърмаркет и 2 оригинални на сименс работещи.
набива сондите много богата и бедна смес -27 +27 пускал съм дим в колектора държи си вакум от никъде не излиза дим ръкавицата дори стои надута не спада изобщо като отворя капачката на маслото и тогава чак спада.На живи данни като подам газ сондите се нормализират за момент и пак така някакви луди стойности не ми дава да прикача още снимки иначе грешките отново са прекъсване на различни цилиндри 1,2,3.
Само да кажа че това става като закача буксата на дебитомера без дебитомер колата върви доста по добре пробвани са 3 дебита един нов афтърмаркет и 2 оригинални на сименс работещи.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
3 мнения
• Страница 1 от 1