Диференциал от 328и на 320и
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Диференциал от 328и на 320и
Здравейте колеги,
Имам един въпрос , имам е46 320и но диференциала ми си замина и искам да сложа такъв от 328и обаче като гледам той е видно по голям и чашките не съвпадат, моя кардан се захваща с 4 болта а този диференциал има 6 болта , мога ли да направя някаква размяна на чашките и да стане така че моя кардан с 4 болта да пасне на диференциала от 328
Имам един въпрос , имам е46 320и но диференциала ми си замина и искам да сложа такъв от 328и обаче като гледам той е видно по голям и чашките не съвпадат, моя кардан се захваща с 4 болта а този диференциал има 6 болта , мога ли да направя някаква размяна на чашките и да стане така че моя кардан с 4 болта да пасне на диференциала от 328
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Re: Диференциал от 328и на 320и
Замени чашките. След това си купи 6 степенна скоростна кутия, понеже новия диф е доста дълъг и ще ти трябва 6-та предавка.
- stefan_suny
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330xi
Re: Диференциал от 328и на 320и
Ако просто размени чашките след седмица ще пусне тема 'диференциала ми вие....'. Може да се направи, но трябва да се разглоби целия диф и да се мери натягането на лагерите на пиньона като се слага новата чашка. Не е извънземна технология, но е много далеч от Плъг енд Плей.
3 мнения
• Страница 1 от 1