Проблем със задни светлини,фейслифт 320D,седан.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Lucian_1389
- Потребител
-
Проблем със задни светлини,фейслифт 320D,седан.
Здравейте.Проблема относно задни светлини/стопове,с което всеки се среща,топят се контактите,изгаря платката и т.н.Като знаем в този случай на таблото горят задните светлини,като грешка.Въпросът ми защо при напълно нови контакти,платка,без разтопено/изгоряло тази грешка не се маха от таблото.Пак тъка свети,въпреки че всички крушки светят нормално.Някой срещнал ли с подобно нещо?Благодаря.
- bmw_drift123
- Потребител
-
Re: Проблем със задни светлини,фейслифт 320D,седан.
Lucian_1389 написа:Здравейте.Проблема относно задни светлини/стопове,с което всеки се среща,топят се контактите,изгаря платката и т.н.Като знаем в този случай на таблото горят задните светлини,като грешка.Въпросът ми защо при напълно нови контакти,платка,без разтопено/изгоряло тази грешка не се маха от таблото.Пак тъка свети,въпреки че всички крушки светят нормално.Някой срещнал ли с подобно нещо?Благодаря.
При мен тези грешки винаги са се изчиствали сами, след смяна на крушки и т.н.
Иначе, може да погледнеш и крушките на номера. Аз два дни проверявах, всичко свети ОК, на таблото изиза грешката и ме дразни ... накрая се усетих за тях и си бяха заминали и двете. Ако поне едната свети, най-вероятно не е от там де, на една си карах доста време без по таблото да свети предупреждението.
- InTheAir
- Потребител
-
- Мечтае да кара: 2.2i E46
- Детайли за колата: В процес на търсене
Lucian_1389 написа:Здравейте.Проблема относно задни светлини/стопове,с което всеки се среща,топят се контактите,изгаря платката и т.н.Като знаем в този случай на таблото горят задните светлини,като грешка.Въпросът ми защо при напълно нови контакти,платка,без разтопено/изгоряло тази грешка не се маха от таблото.Пак тъка свети,въпреки че всички крушки светят нормално.Някой срещнал ли с подобно нещо?Благодаря.
Колега ако си сложил LED крушки(т.н. LED стопове) също е възможно да ти изписва грешка, понеже няма почти никаква консумация и по този начин компютъра го приема като изгоряла крушка.
Ако не се лъжа имаше опция чрез някоя от диагностиките за LED крушките.
Възможно е и да греша и ще се радвам ако някой колега ме поправи от скоро навлизам в сферата на БМВ.

Весели Коледни и Новогодишни празници!
- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
При лед крушки от евтините дава грешка заради разлика в товара. Може да имаш и проблемни кабели в гофрето в дясно на багажника.
Изпратено от моят SM-A528B с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-A528B с помощта на Tapatalk
4 мнения
• Страница 1 от 1