Усилвател Harman/Kardon за Е46 седан.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 E46 330d
Мечтае да кара: G20 330d

Усилвател Harman/Kardon за Е46 седан.

Мнение от Stanimir330 » 18 Фев 2021, 13:18

Здравейте пичове, имам едно питане към по запознатите с електрониката и по - скоро с музиката на Е46. Усилвателя на Haramn/Kardon-а ми е от комби или купе не помня вече, а колата ми е седан. Смених го, защото моя оригиналния явно беше прецакан и не свириха колоните на задната кора. Но със сегашния субуферите в багажника не работят, а колоните на кората работят. От край време пак си търся усилвател от седан, но без успех. Намерих един от Range Rover, той има ли вараинт да запали в Е46 ? Пиновете и буксите са едно към едно с тези на БМВ, но не знам дали ще тръгнат всички колони, пищялки и двата субуфера в багажника. Идва ми вече да разкарам цялата система и да си сложа една андроид навигация на мястото оригиналната.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330xi

Re: Усилвател Harman/Kardon за Е46 седан.

Мнение от stefan_suny » 18 Фев 2021, 14:10

От Range Rover-а би трябвало да е 1:1, а ти сигурен ли си че проблема не ти е в ВМ54-ката и от там да ти се губят канали? Иначе и двете подлежат на ремонт по принцип и вероятно ще ти излезе по евтино да оправиш което е проблема вместо да купуваш друго в неизвестно състояние.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 E46 330d
Мечтае да кара: G20 330d

Re: Усилвател Harman/Kardon за Е46 седан.

Мнение от Stanimir330 » 18 Фев 2021, 14:27

Усилвателя работи, бях го пращал преди 2 години може би, заедно с радио модула на колегата stony от Бургас. Но явно усилвателя не става за седан. Мислих, че са напълно еднакви, но не са. От комби е, в номера му има Е46/3, а аз търсих Е46/4 за седан. Тя БМ54-ката лека по лека си отива, ремонтирана е преди 5 години, с друг чип и софт, но пак и е дошло времето. За това искам да намеря друг усилвател за Харман-а и евентуално да си сложа един китайски боклук, но пък в пъти по - функционален от оригиналната мултимедия. За това питах, от Range Rover дали става, не знам той дали има субуфери в багажника и дали всичко ще тръгне при мен.

Назад към E46