Питане за пин номер 19 за е46 купе
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Питане за пин номер 19 за е46 купе
Здравейте колеги, та въпроса ми е дали някой има диаграма на пиновете за буксата която влиза в конзолата с подгрев, хк, сензор гуми, дсц или знае пин 19 за какво е, той е с жълтата жица. Прикачил съм снимка за нещото което говоря. Благодаря ви!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- mu6a4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: be em we
- Детайли за колата: 330ci e46
Re: Питане за пин номер 19 за е46 купе
Виж това дали ти върши работа.
Дават го:
19 A Spatial sound function Amplifier
Бутона за HK евентуално?
PS: няма гаранция, но на всичките pinout-ове които прегледах го дават така. Какво искаш да правиш ако не е тайна?
Дават го:
19 A Spatial sound function Amplifier
Бутона за HK евентуално?
PS: няма гаранция, но на всичките pinout-ове които прегледах го дават така. Какво искаш да правиш ако не е тайна?
Re: Питане за пин номер 19 за е46 купе
Добре и аз го намерих това в нета, но не боли да се види и второ мнение. Гледам че пише Amplifier което явно е към усилвателя.
Не е тайна това което ще правя. Слагам ХК на мойта но моята букса няма само този пин. Мисля да го извадя и да го поставя в моята за да може ХК бутона да работи. Целият проблем идва от там че не ми дадоха ХК с цялата инсталация ами колона/букса и рязан кабел. Така на всичко.
Мисля да я правя в Авител ако ги знаеш, защото просто тях ги знам като аудио “тунинг” сервиз. Но ако имаш някой на който може да се вярва съм с отворени уши и очи.
Не е тайна това което ще правя. Слагам ХК на мойта но моята букса няма само този пин. Мисля да го извадя и да го поставя в моята за да може ХК бутона да работи. Целият проблем идва от там че не ми дадоха ХК с цялата инсталация ами колона/букса и рязан кабел. Така на всичко.
Мисля да я правя в Авител ако ги знаеш, защото просто тях ги знам като аудио “тунинг” сервиз. Но ако имаш някой на който може да се вярва съм с отворени уши и очи.

3 мнения
• Страница 1 от 1