Удар.....
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Удар.....
Един глупак с баничарка ме удари странично,основните щети са заден калник и задна врата...За калника ония от сервиза ми вика,че нямало смисъл да го прави целия наново щото щял да маха много неща и ще намали живота на колата затова предлага да го реже на местото на удара и да слага нова вежда
А за вратата аз незнам,но май е най-добре нова врата?Има може би възможност и да се изчука....
А най-лошото е,че трябва да реже колоната зад вратата
Според вас всичко ново ли требе да е,а това с калника не е ли малко съмнително,да не осъмнем некоя сутрин зимата да го видя как се напуква кит-а
Аз отговорите,които ще последват ги знам,но да излея гнева и тука поне....

Последна промяна apolon_3 на 30 Ное 2006, 19:31, променена общо 1 път
None
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Кофти работа съжалявам за случилото се.
Значи вратата аз лично бих си я взел втора ръка само едно пребоядисване и си готов,за калника ако пуснеш снимки както каза Наско може и да ти дадем съвет но така без да видим за какво става на въпрос трудна работа да те упътим
Значи вратата аз лично бих си я взел втора ръка само едно пребоядисване и си готов,за калника ако пуснеш снимки както каза Наско може и да ти дадем съвет но така без да видим за какво става на въпрос трудна работа да те упътим

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
Първо:изказвам благодарности на всички за съпричастността,уважавам това.Днеска отивам в сервиза и ония ми вика - "тая кола тука няма да се прави"..Казвам как няма бе,защо?А отговор никакъв..Както и да е,такава селения не бях виждал в друг сервиз.Сега ще ходя другаде,зависи как се разбера с "Бул инс".А относно щетите ,слава богу май ще се размина само с боя и изчукване на вратата,но калника е проблем.Един вика режи го и сложи нова вежда само,друг - издърпай го навънка завари го добре и го прибери,няма да се вижда въобще.Аз не съм фен да го режат,но дали вторият вариант с кит-а няма да се преебе бързо и да хване ръжда?А ония с баничарката караше със 20-30 км.... чудя се дали да не му отида на гости и да закопая цялата му рода ..ще видя да кача снимки тези дни
Последна промяна apolon_3 на 03 Дек 2006, 17:28, променена общо 1 път
None
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Така като слушам май искаш да минеш тънко, ако е така, чукай мажи прави кво знаеш, ако искаш колата да ти стане ОК смени си вратата и задния панел, при Тони в Горна Баня за Ауди А6, за БМВ Е39 и Е46 при покупка на една едро габаритна част получаваш втора подарък
понеже са се заринали.
Това че ще ти режат страницата е нормално, нищо страшно няма, ако има валутно каско искай да платят на сервиз Дибора - намира се в лозенец, точно срещу сградата на Овергаз, ако нямаш валутно каско искай експертна оценка, доплати си в Дибора и колата няма да си я познаеш като ти я направят.

Това че ще ти режат страницата е нормално, нищо страшно няма, ако има валутно каско искай да платят на сервиз Дибора - намира се в лозенец, точно срещу сградата на Овергаз, ако нямаш валутно каско искай експертна оценка, доплати си в Дибора и колата няма да си я познаеш като ти я направят.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
абсолютно е прав колегата НастиNasti написа:Така като слушам май искаш да минеш тънко, ако е така, чукай мажи прави кво знаеш, ако искаш колата да ти стане ОК смени си вратата и задния панел, при Тони в Горна Баня за Ауди А6, за БМВ Е39 и Е46 при покупка на една едро габаритна част получаваш втора подарък![]()
понеже са се заринали.
Изобщо не искам да минавам тънко,а колата да се направи добре.А валутно каско,ако имах - щеше вече да е в Камор колата.Nasti написа:Така като слушам май искаш да минеш тънко, ако е така, чукай мажи прави кво знаеш, ако искаш колата да ти стане ОК смени си вратата и задния панел, при Тони в Горна Баня за Ауди А6, за БМВ Е39 и Е46 при покупка на една едро габаритна част получаваш втора подарък![]()
понеже са се заринали.
None
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Заден калник за предпочитане е да не се сменя!!! Ако удара ти е лек, изчукай го!!! Вярно е че се реже много - колонката, при багажника, аи е много специфично заваряването и обработката на заварките... не вярвам че в БГ ще ги направят грамотно!
Вратата - НОВА!!!
УСПЕХ!!!
Вратата - НОВА!!!
УСПЕХ!!!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
И MaxMan не е доволен от Изток!!!
Бяха му свалили вътрешния панел на стоповете... Като ги хвана - свалиха от друга кола, но пък не му дадоха крушки...
Бяха му свалили вътрешния панел на стоповете... Като ги хвана - свалиха от друга кола, но пък не му дадоха крушки...

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
............
Баце много ти съчувствам-ВЕРВАЙ МИ!
Не съм много в час с тенекеджийските истории, но МОЛЯ ТЕ, НЕ ПРАВИ ОГРОМНАТА ГРЕШКА да ходиш при тия малоумни педерасти в сервиз "Изток". Нема такива мърляви малоумници! Ще ти съсипят колата просто!
Не съм много в час с тенекеджийските истории, но МОЛЯ ТЕ, НЕ ПРАВИ ОГРОМНАТА ГРЕШКА да ходиш при тия малоумни педерасти в сервиз "Изток". Нема такива мърляви малоумници! Ще ти съсипят колата просто!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
15 мнения
• Страница 1 от 1