Първи стъпки с Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Първи стъпки с Е46
От 3 год се точа на Е36, пък накрая се изхвърлих с 46 316 9/2000г и сега се чудя дали 16500 не й дойдоха малко множко.
Да сменям ли маслото в скоростната кутия и мотора, въпреки че продавача ми каза, че е сменил, и с какво. На таблото ми пише нещо от сорта на 13500 км до инспекция, дали правилно го тълкувам?
Мерси в аванс. Чакам препоръки и упреци.
Да сменям ли маслото в скоростната кутия и мотора, въпреки че продавача ми каза, че е сменил, и с какво. На таблото ми пише нещо от сорта на 13500 км до инспекция, дали правилно го тълкувам?
Последна промяна Pepper на 24 Мар 2008, 13:45, променена общо 3 пъти
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
абсолютно сменях всичко за да знаеш, че започваш "на чисто". Пък за фара можеш да си купиш само пластмасовия капак (стъколото) има гокато отделна част и не е скъпо (около 80лв)
ПС: Поръчай си го при Валери на Оборище, там излизаше най-тънко

ПС: Поръчай си го при Валери на Оборище, там излизаше най-тънко

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
и от там и масла и филтри....всичко 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- C_a_s_i_n_O
- Потребител
-
Re: Я да ме отворите, че съм пресен фен
Първо здравейте всички от форума. Това ми е първият пост тук. Да ми е честит
. От известно време го следя форума и много ме радват постовете ви. Големи веселяци все сте се събрали
Защо да са множко, те толкова вървят в момента?! Зависи в какво състояние е колата, на какви километри и какви екстри има. Можеше да се пазариш и щеше да ти свали от цената. Аз преди внасях по някоя и друга колица. Последната беше една Е46 320i 12.99г.(наистина чудесен автомобил и от тогава много се запалих по баварците). Четири месеца неможех да я продам при положение, че колата беше на пуканка. Просто тогава всички търсеха дизели. Накрая дори свалих под себестойността и я дадох на загуба само и само да си развържа парите. Така че с малко пазарлък можеше и по-евтино да ти стъпи, но и тази цена си е ОК

Pepper написа:От 3 год се точа на Е36, пък накрая се изхвърлих с 46 316 9/2000г и сега се чудя дали 16500 не й дойдоха малко множко.
Единия фар е нов, явно е ударена, но добре оправена. Колко парички ще струва да си сменя и другия да ми е лъскав? Да сменям ли маслото в скоростната кутия и мотора, въпреки че продавача ми каза, че е сменил, и с какво. На таблото ми пише нещо от сорта на 13500 км до инспекция, дали правилно го тълкувам?
Защо да са множко, те толкова вървят в момента?! Зависи в какво състояние е колата, на какви километри и какви екстри има. Можеше да се пазариш и щеше да ти свали от цената. Аз преди внасях по някоя и друга колица. Последната беше една Е46 320i 12.99г.(наистина чудесен автомобил и от тогава много се запалих по баварците). Четири месеца неможех да я продам при положение, че колата беше на пуканка. Просто тогава всички търсеха дизели. Накрая дори свалих под себестойността и я дадох на загуба само и само да си развържа парите. Така че с малко пазарлък можеше и по-евтино да ти стъпи, но и тази цена си е ОК

Не е важно колко вдигаш, а за колко!!!
Момчета, 12+/100 съботно-неделно каране - доста съм стреснат. Бях готов до 11. Силно се надявам след като сменя масла, свещи и тн разхода да падне малко. Имам приятел с ТТ 225кс и го сваля в града на 13. На диагностиката в Камор ми казаха, че всичко е наред, възможно ли е да не са хванали повредена ламбда.
BMW
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Pepper написа:Момчета, 12+/100 съботно-неделно каране - доста съм стреснат. Бях готов до 11. Силно се надявам след като сменя масла, свещи и тн разхода да падне малко. Имам приятел с ТТ 225кс и го сваля в града на 13. На диагностиката в Камор ми казаха, че всичко е наред, възможно ли е да не са хванали повредена ламбда.
Според мен виж на извън градско при постоянна скорост какъв разход ще докараш. В града не ми изглежда учудващ този разход. Особено ако си го понастъпвал, а съм сигурен че си...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Всички малки двигатели харчат много на градско, така че не се надявай на чудеса. Гледай й икономайзера и ще свикнеш как да я караш по-икономично. И една препоръка - когато не намираш синтезирана информация, не е ли по-добре да издириш отделните теми и да ги синтезираш, вместо да недоволстваш от това
Хем ще допринесеш за форума, хем ще ти е готино като си я четеш 

Never mistake motion for action...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
© написа:12 e много за тази колица ..![]()
Съжелявам, че ти го казвам, но една 320ка също може да ги направи тези 12 при нормално каране. Мисля, че имаш някакъв проблем
Ръчкай колата от светофар до светофар през деня в София, пък да видим дали няма да даде 12, било то и събота и неделя, била тя и 316i
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3