Две бързи въпросчета
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Две бързи въпросчета
Здравейте, искам да питам две въпросчета:
1. Откъде да си намеря чистачки за е46-цата? Не знам дали така трябва да бъде но едната ми чистачка е по-голяма (пред шофьора), а другата е по-къса. Никъде няма такива различни, а дори не мога да намеря два различни комплекта с такива чистачки, за да взема по една от всеки комплект. Някакви идеи?
2. Другия ми въпрос е някой беше споменал наскоро във форума че като нямаш ламбда сонда за да не свети жълтата лампичка че има проблем (прилича на лампичка с мотора на нея) се слагал някакъв заместител, който лъже компютъра че всико е ок. Та да знаете къде могат да ми сложат това нещо и горе-долу колко излиза?
Мерси много предварително!
1. Откъде да си намеря чистачки за е46-цата? Не знам дали така трябва да бъде но едната ми чистачка е по-голяма (пред шофьора), а другата е по-къса. Никъде няма такива различни, а дори не мога да намеря два различни комплекта с такива чистачки, за да взема по една от всеки комплект. Някакви идеи?
2. Другия ми въпрос е някой беше споменал наскоро във форума че като нямаш ламбда сонда за да не свети жълтата лампичка че има проблем (прилича на лампичка с мотора на нея) се слагал някакъв заместител, който лъже компютъра че всико е ок. Та да знаете къде могат да ми сложат това нещо и горе-долу колко излиза?
Мерси много предварително!
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Ако искаш оригинални чистачки отиди в Дару или Камор
Другия вариант е да сложиш Бош АероТуин точно за Е46 няма но тези които ги дават за Рено Лагуна стават
п.с. аз тези дни мисля да слагам Бош АероТуин
Другия вариант е да сложиш Бош АероТуин точно за Е46 няма но тези които ги дават за Рено Лагуна стават

п.с. аз тези дни мисля да слагам Бош АероТуин

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
в Ауто Плюс ги има....надрасканото се оправя с ново 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
Предлагам ти да си вземеш само пера от Камор или Дару и да си ги смениш. Аз от личен опит мога да кажа, че чистачките на бош се изхабяват доста бързо (но не бяха Бош АероТуин), а обикновени за Е46. Купих си ги от Ауто плюс и след три месеца започнаха да мажат. Като цена бяха около 45лв. комплекта (дълга и къса). След това се ядосах и отидох в Камор, взех си нови и така вече стана една година от както съм ги сложила - няма мърдане. (Цена ~ 125лв. комплекта.) Иначе само перо ~ 20 лв.

- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
В Хит има на Valeo или нещо подобно и са с различна дължина в един комплект. На всяка кутия си пише за каква кола е! Цена ~30лв. За един сезон стават, но аз бих предпочел 5 комплекта нови за по 30 отколкото 1 за 150. Зимата в леда няма такива дет да не се надраскат. Той направо ги реже!
- soreman
- младши ентусиаст
-
Eli написа:Предлагам ти да си вземеш само пера от Камор или Дару и да си ги смениш. Аз от личен опит мога да кажа, че чистачките на бош се изхабяват доста бързо (но не бяха Бош АероТуин), а обикновени за Е46. Купих си ги от Ауто плюс и след три месеца започнаха да мажат. Като цена бяха около 45лв. комплекта (дълга и къса). След това се ядосах и отидох в Камор, взех си нови и така вече стана една година от както съм ги сложила - няма мърдане. (Цена ~ 125лв. комплекта.) Иначе само перо ~ 20 лв.
Това с перата звучи добре щом ги продават отделно. Трудно ли се сменят перата? Аз ще погледна утре да видя има ли си предвидено да могат да се сменят...
- soreman
- младши ентусиаст
-
А да и още едно въпросче... отскоро ми светва лампата за маслото в жълто като изгася двигателя (не винаги, но понякога). Предполагам това означава че наближава смяната на маслото? Така ли е наистина? Доколкото разбирам ми показва че имам още 6 хил. км. дотогава и не е ли ранично да ми светва?
p.s. между другото определено в е36 това с маслото е направено много по-лесно за разбиране от е46!
p.s. между другото определено в е36 това с маслото е направено много по-лесно за разбиране от е46!
11 мнения
• Страница 1 от 1