Разпределителен Вал.Датчик
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Разпределителен Вал.Датчик
Помогнете плс колко струва тука бях в един сервиз и ми каза 180 лв .Този датчик е отпред на двигателя разпределителен вал е бил аз съм нов все още имам 318Ci 2001г. ще сложа и снимки
скоро но плс помогнете тази цена нормална ли е 180 лв за този датчик...

- PUTER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92 335i 6MT
- Мечтае да кара: e92 M3 може би....
- Детайли за колата: сток като за начало ...
Ами тези датчици са скъпички принципно,въпреки че не са някви сложни.
Какъв е проблемът?Не ускорява добре колата на ниските обороти ли?
Какъв е проблемът?Не ускорява добре колата на ниските обороти ли?
Еми да,аз бях човека с датчика:) 149лв от Камор,плюс още 20-на лева за смяната(не че е нещо сложно),но моят проблем беше различен от твоя...А за изстрелването,не вярвам М43Б19 да може някакси да се изстреля,може би с турбо
,той си е Born Dead както каза Наско:) Успех с подмяната(можеш да потърсиш и втора ръка,ама не е много читава работата,а и трудно се намира) и не очаквай като цяло много много от този двигател:)

Killing Ain't Fair,But Somebody Got To Do It!
Благодаря ви за информацията
скоро ще сложа снимчици тука
да го видите,но исках да зная наистина ли заради този датчик на ниски обороти като съм да върви малко повечко
то супер бавно този датчик точно за какво е до колкот разбрах разпределял бензина и такива неща... но може ли да пречи за тези неща ? ... Този сайт наистина е мн. полезен
а и още нещо беше станало,там отдолу няква жълта лампичка ми светна той я изтърка и повече не святка но тва така и не разбрах закво е
изобразява двигател с някви неща отгоре като дам контакт се появява а като запаля се маха а по едно време и като си карах ми светише ся вече го няма този проблем батко ме стресна ми каза че е бензинова помпа
хихихи но после като ми казаха че тва е грешка на компютъра се успокоих.Отново едно голямо БЛАГОДАРЯ
...

- PUTER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92 335i 6MT
- Мечтае да кара: e92 M3 може би....
- Детайли за колата: сток като за начало ...
Бензин не следи повярвай ми:))
То там какъв бензин има?
Следи къде се намира разпределителния спрямо коляновия вал.
И като не дава правилно инфо,компютърът се обърква и си мисли че не е на правилната позиция разпределителя.И за това се получава така че все едно не е правилна центровката...уф много сложно
То там какъв бензин има?
Следи къде се намира разпределителния спрямо коляновия вал.
И като не дава правилно инфо,компютърът се обърква и си мисли че не е на правилната позиция разпределителя.И за това се получава така че все едно не е правилна центровката...уф много сложно

9 мнения
• Страница 1 от 1