Среден разход на дълго
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- hyena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
Среден разход на дълго
След кратката ми екскурзия до Германия, имах възможност да стана свидетел на този разход : [url]http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=959867][/url] Поqснявам, това е за изминати 450 км (от Манхайм до Пасау) на пуснат нон-стоп климатроник и средна скорост 100км/ч. Наложи ми се да следвам моя приятел, който си купи камион и накрая бях шашнат от консумацията на БМВто
Иначе за цялото пътуване (5000км) крайния резултат бе 6.4л/100 Пак не е зле, имайки впредвид, че на места поддържах 200км/ч!!!
Извод: ТОВА Е КОЛАТА!!!

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Re: Среден разход на дълго
hyena написа: на места поддържах 200км/ч!!!Извод: ТОВА Е КОЛАТА!!!
баси камиона дето си следвал ,изпил ти е мозъка

Re: Среден разход на дълго
ето сега е момента всеки да коментира откъде зарежда с нафта (бензин) и да каже с няколко думи как се държи колата му впоследствие.Изобщо отварям подтема за качествата на горивата в България.Alexi написа:hyena написа: на места поддържах 200км/ч!!!Извод: ТОВА Е КОЛАТА!!!
баси камиона дето си следвал ,изпил ти е мозъкаинак добър разход ,ама в БГ ще е поне 1/100 отгоре заради "хубава" нафтичка
None
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Ами да ви кажа,мойта количка като я докараха на платформата ги помолих да я заредят до горе в Германия с нафтичка,кат дойде тука ми даваше разход 6.2л/100 с нашта нафта ми дава 7.4-7.9л/100 а и не върви както с немската.А за зареждането зарездам на шел.
- тони6600
- Палавника
-
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Въпроса кой къде зарежда сме го дъвкали 100 пъти... А разхода направо е мечта при такава динамика...
Never mistake motion for action...
- тони6600
- Палавника
-
А аз мога да ти кажа как ми прецакаха чисто новия бус Пежо - ОМВ то бе едно придърпване то бе едно запушване на дюзи тъй че изобщо не ми ги хвали,а на Балкан Стар пука им,че им дреме къде зареждаме все едно Камор да ме карат да им представям бончета от там където съм заредил
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Заради прекрасното качество на горивата от Порше Бг вече не предлагат в автомобилите Ауди филтър за твърди частици,според запознати между 30 и 40% от автомобилите с такъв филтър отиват за ремонт до 10000км.При БМВ и Мерцедес има системи,които прочистват филтъра,докато при Ауди това липсва.Правете си изводи за качеството на нафтата
Какъв точно е този нов бус Пежо?Кажи ми моделаanton2106 написа:А аз мога да ти кажа как ми прецакаха чисто новия бус Пежо - ОМВ то бе едно придърпване то бе едно запушване на дюзи тъй че изобщо не ми ги хвали,а на Балкан Стар пука им,че им дреме къде зареждаме все едно Камор да ме карат да им представям бончета от там където съм заредил
None
- тони6600
- Палавника
-
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2